Kultura

S njim i na kraj svijeta

Vodimo vas u kino na romantičnu komediju o bijegu ljubavnog para iz grada na selo.
Od sutra u distrbuciji Blitz Film & Videa u svim Cinestar kinima počinje igrati novi film s Jennifer Aniston u glavnoj ulozi. Ukoliko i u vama čuči prava jjubiteljica romantičnih komedija onda nikako nećete propustite ovu zabavnu filmsku avanturu o paru koji napušta strku velegrada i pridružuje se slobodoumnoj zajednici čije je jedino pravilo da budeš ono što jesi.



Novac? Ne može kupiti sreću. Karijere? Kome su potrebne? Odjeća? Samo ako ju želite. George (Paul Rudd) i Linda (Jennifer Aniston) žive na Manhattanu i izloženi su pretjeranom stresu. George dobije otkaz iz financijske kompanije, Linda je snimila depresivni dokumentarac kojeg joj odbiju prikazati i oni si više ne mogu priuštiti precijenjeni smještaj u West Villageu.



Imaju samo jednu mogućnost – spakirati se i otići u Atlantu te živjeti s Georgovim kretenskim bratom Rickom (Ken Marino) i njegovom neprekidno nakresanom suprugom Marisom (Michaela Watkins) samo na par mjeseci dok ne stanu ponovo na vlastite noge. 



Putem naiđu na Elysium, idiličnu zajednicu šarolikih likova. Nakon što su proveli noć punu avanture među njima, George i Linda odluče prepustiti se novom životnom stilu i počnu se pitati kako bi trebali provesti ostatak života. Je li Elysium novi početak koji im je toliko potreban? Ili će promjena perspektive uzrokovati više problema no što će riješiti?



Ne propustite romantičnu komediju koja će vas nasmijati do suza, ali i potaknuti na razmišljanje. 

" alt="">

VODIMO TE U KINO

Blitz Film & Video Distribution poklanja vam 2 x 2 kino ulaznice za film S njim i na kraj svijeta. Film možete pogledati u kinima Cinestar Zagreb (Branimir Centar), Cinestar Novi Zagreb (Avenue Mall), Cinestar Rijeka i Cinestar Osijek.

Ukoliko želite osvojiti ulaznice, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom ANISTON-Z, ANISTON-NZ, ANISTON-R ili ANISTON-O (ovisno o kinu u kojem želite pogledati film) te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove glumac koji glumi partnera Jennifer Aniston?

Vaše prijave primamo do 17. svibnja 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Kino ulaznice osvojile su Helena Sugnetić i Kristina Jeletić, čestitamo!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Sam film dobio je sveukupno 8 nominacija za Cesara uključujući i one u kategorijama najboljeg filma, režije i scenarija, a Worthalter je također osvojio...

Zanimljivosti

Bez obzira jeste li solo ili u paru, Pickbox TV kanal nudi naslove za svakoga, od voljenih klasika do uzbudljivih novih priča i romantičnih...

Zanimljivosti

Film „Aquaman i izgubljeno kraljevstvo“ je nastavak filma „Aquaman“ iz 2018. godine.

Zanimljivosti

Film UBOGA STVORENJA (Poor Things) na nedavnoj je dodjeli osvojio čak dvije nagrade Zlatni globus®, onu najvažniju - za najbolji film u kategoriji komedija...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version