Savjeti i preporuke

S Olivalom do lijepe i zdrave kose

Isprobajte prirodnu kozmetiku čiji je koncept razvijen na temelju starih receptura.
Snažna, zdrava i lijepa kosa odraz je zdravlja cjelokupnog organizma, kao i brige o vlastitom izgledu. Kako bi kosa uvijek djelovala uščuvano i zdravo vrlo je bitno odabrati pravi šampon. Za oštećenu i suhu kosu stručnjaci iz Olivala preporučuju avokadov šampon koji djeluje regenerirajuće, smiruje i vlaži te daje kosi svilenkasti sjaj.



Ukoliko imate poteškoća s prekomjernim ispadanjem kose ili prhuti iz Olivala su ponudili čičkov šampon. Ljekovito djelovanje čička i panetnola značajno smanjuje opadanje kose, jača korijen i ublažava pojavu suhe peruti.

Avokadov šamopn

Namijenjen je za oštećenu i suhu kosu. Djeluje regenerirajuće na obojenu i izbijeljenu kosu. Aktivne komponente ovog šampona su avokadovo ulje i pantenol. Avokadovo ulje bogato je vitaminima A, B, D, E i K, lecitinom i esencijalnim masnim kiselinama.

                                

Ovo ulje također smiruje i vlaži koju te joj daje svilenkast sjaj. Pantenol obnavlja vlasište te hrani vlasi prodirući duboko u korijen kose. Kosu treba šamponirati dva puta uz lagano masiranje vlasišta te isprati uz raščešljavanje. Cijena je 25,90 kn.
 
Čičkov šampon

Idealan je u borbi protiv opadanja kose i suhe prhuti. Istovremeno čisti kosu i obnavlja vlasište. Ljekovito djelovanje čička i pantenola značajno smanjuje opadanje kose, jača njezin korijen i ublažava pojavu suhe peruti. Čičkovo ulje od davnina je poznato po svojem ljekovitom djelovanju.

                                

Glavne djelatne tvari su inulin, eterično ulje i tanin, pa ima protuupalno i antimikrobno djelovanje, pogotovo u liječenju suhe seboreje kože i vlasišta. Pantenol obnavlja vlasište te hrani vlasi prodirući duboko u korijen kose. Šampon je pH neutralan te ne izaziva iritacije. Cijena je 25,90 kn.

Silikonski serum 

Silikonski serum kosi daje sjaj i punoću, izglađuje površinski sloj kose i ispucale vrhove, povećava trajnost frizure, olakšava češljanje i ne masti kosu.

                                

Dovoljno je nekoliko kapi seruma prstima nanijeti ravnomjerno po vrhovima mokre ili suhe kose. Cijena je 46,90 kn.

Proizvodi su dostupni u bolje opremljenim ljekarnama i prodavaonicama DM, Kozmo, Konzum maxi, Kaufland, Plodine, Tommy.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Jesu li začinjena hrana, stres ili ekstremni vremenski uvjeti zaista okidač za rozaceju?

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version