Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

s. Oliver Feels Like Summer – savršen za ljeto!

S.Oliver Feels Like Summer Women 2022. u gornjoj noti počinje ugodnim mirisom bergamota i iznenađuje posebnom voćnošću jabuke i mandarine s mirisnim dojmom koji podsjeća na drsku spontanost i lepršavo iščekivanje.

Svake godine, s.Oliver iznenađuje nas novom mirisnom varijantom uspješnog Feels Like Summer ljetnog mirisa. Tako nas i ove godine, s toplijim, sunčanim danima i dolaskom proljeća, najnovije izdanje ovog cvjetno-voćnog mirisa poziva na putovanje kamperom kroz zlatno-žutu pustinju Tabernas, pokraj rascvjetanih kaktusa i čarobnih zalazaka sunca na Costi del Sol i priziva dugo iščekivano ljeto 2022.

Ovog ljeta nova varijanta ovog predivnog cvjetno-voćnog mirisa budi želju za avanturističkim putovanjem, za trenutke pravog prijateljstva kao i impresivne prirode. Feels Like Summer svake ljetne sezone još od 2016. zrači pravim ljetnim osjećajem, svake godine s drukčijim stilskim konceptom.

Mirisi s.Olivera pritom dokazuju i apsolutan osjećaj za trendove, budući da su njihovi sezonski mirisi svake godine rasprodani. Feels Like Summer 2021 prošle je godine bio najprodavaniji proizvod među svim novitetima u ženskim lifestyle mirisima.

S.Oliver Feels Like Summer Women 2022. u gornjoj noti počinje ugodnim mirisom bergamota i iznenađuje posebnom voćnošću jabuke i mandarine s mirisnim dojmom koji podsjeća na drsku spontanost i lepršavo iščekivanje. Ženstvena srednja nota cvijeta naranče, bijelog božura i jasmina pretvara se u cvjetni trenutak koji svoju vlasnicu vodi u pustolovnu dimenziju prirode.

Nježne donje note mošusa i pačulija naglašavaju doživljaj mirisa i jamče dugotrajan miris. Cvjetno svježi i veganski miris koji odiše željom za putovanjem! Dizajn pakiranja s.Oliver Feels Like Summer mirisa ljetnog je karaktera jednako kao i njegov sadržaj. Akvareli različitih vrsta kaktusa s raskošnim cvjetovima prikazuju bočicu i kutiju u razigranom, ljetnom svjetlu.

Nježne boje ilustracija u kontrastu su sa svijetloplavom pozadinom – i stvaraju nepogrešiv, prirodan izgled! Na poleđini kutije ovogodišnjega sezonskog mirisa s.Oliver Fragrances nalazi se simbol “Vegan”. Ljeto bezbrižnih trenutaka može doći!


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 27. svibnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Martina Štic

Više

Beauty report

Za dubinsku njegu i tetošenje kože često trebamo odvojiti samo nekoliko minuta i u skincare rutinu uvrstiti moćne beauty saveznike, koji će joj pomoći...

Trendovi

Dr. Ivona Igrec jedna je od najpriznatijih svjetskih stručnjakinja na području primjene matičnih stanica u estetskoj medicini i anti-agingu.

Beauty report

Nerijetko nas gubitak kose, posebice ako ga mjesecima primjećujemo, zabrinjava.

Darivanje

Samo dobro nahranjena koža uspijeva se oduprijeti hladnoći i vjetru.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.