Savjeti stručnjaka

SAFE inovativne ženske gaćice

SAFE je sigurno, udobno i potpuno inovativno žensko donje rublje koje pomaže svakoj ženi da bude istinski slobodna tijekom menstrualnih dana.

Sljedeći put kada vas grčevi pošalju u krevet, sjetite se  da je menstruacija pokazatelj dobrog zdravlja. Ako dobivate mjesečnicu svaki mjesec i traje u periodu od 3 do 7 dana to većinom znači da su organi reproduktivnog sustava u dobrom stanju.

Prosječna žena krvari jednom mjesečno oko 35-40 godina.

Vježba je odličan način za rješavanje stresa i također smanjuje menstrualne bolove i PMS. Ali ako vam je menstruacija uvijek obilna ili se konstantno osjećate loše tijekom menstruacije, nemojte se gristi jer tada ne vježbate. I dalje vam ostaje drugih 25 dana.

SAFE je sigurno, udobno i potpuno inovativno žensko donje rublje koje pomaže svakoj ženi da bude istinski slobodna tijekom menstrualnih dana. Pažljivo dizajnirano od najkvalitetnijeg pamuka, s inovativnom vodootpornom tkaninom i trakom na koju se postavlja uložak. Donje rublje spriječit će prodiranje sadržaja, a vi ćete se osjećati zaista ugodno i opušteno.

Više o njima možete saznati na safebyso.com/hr


Darujemo dvije čitateljice proizvodom po izboru!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 4. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnice:

Helena Devčić
Ana Milohanić

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Bez obzira na različite metode pripreme, kava je bogata korisnim sastojcima poput antioksidansa, koji blagotvorno utječu na zdravlje.

Seks

Malo smo istražili najčešće mitove i istine o seksu u dugotrajnim vezama te vam donosimo 8 najčešćih mitova u nastavku teksta.

Obitelj

Ne postoji nitko tko nam bolje, od žena koje su rodile i u 20-ima i u 40-ima, može odgovoriti na pitanje kada je bolje...

Duh i tijelo

Projekt "Nevidljiva" dokumentira priče i fotografije sedam nevjerojatnih žena koje su stale pred objektiv fotografkinje Ane Surač.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version