Predstavljamo

Sajam Dani beba, djece i trudnica stiže u Slavonski Brod

Sajam Dani beba, djece i trudnica, najveći specijalizirani sajam za bebe i djecu u regiji, na radost i veselje stanovnika Slavonije, stiže u Slavonski Brod.

Sajam Dani beba, djece i trudnica, najveći specijalizirani sajam za bebe i djecu u regiji, na radost i veselje stanovnika Slavonije,  stiže u Slavonski Brod. Ovaj 23. po redu sajam održat će se u lijepom i ugodnom prostoru trgovačkog centra City Colosseum na 1. Katu. City Colosseum je najveći trgovački centar u središnjoj Slavoniji.
U modernom prostoru trgovačkog centra posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti mnoge tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Generalni pokrovitelj sajma je Podravkin Lino, a uz sponzore sajma: BebeNova, MagicBaby, Mali anđeo, Nestle, Töpfer i Violeta, posjetitelje će dočekati i mnogobojne specijalizirane tvrtke sa svojim proizvodima.

Ovaj specijalizirani sajam za bebe, djecu i trudnice omogućava da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s mnogim novitetima i brendovima, novim proizvodima,  a valja istaknuti i specijalne sajamske ponude. Mnogi roditelji se odlučuju za kupnju baby opreme upravo na ovom sajmu, jer je poznat po atraktivnim i primamljivim popustima, te najvećem izboru proizvoda za bebe i djecu na jednom mjestu.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, animatori, a posjetitelje očekuju i mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama na sajmu.

O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma i ostalim informacijama organizator će obavještavati putem facebook profila Dani.beba i web stranice www.danibeba.com.

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, bebe, djecu i trudnice.

Ne propustite

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version