Trendovi

Salon International slavi 40 godina

Od 13. do 15. listopada u Londonu se održava renomirani sajam frizera.
Poznati londonski sajam frizera, Salon International ove jeseni će proslaviti 40. obljetnicu. U tri uzbudljiva dana, u ExCeL-u u Londonu, od 13. do 15. listopada 2012., najpoznatiji svjetski frizeri predstavit će najnovije trendove u frizerstvu. Ovogodišnji show očekuje se s nestrpljenjem, a svoju reputaciju potvrdit će predstavljanjem najnovijih inovacija u proizvodima, dizajnu, tehnologiji i frizerskim trendovima.

Kreativni frizeri će posjetiteljima iz svih zemalja svijeta uživo pokazati što će se nositi iduće sezone. Salon International vječna je inspiracija frizerima, a usko je povezan i s modom. Frizeri i stručnjaci za kosu, ali i svi zainteresirani, imat će priliku educirati se i dobiti informacije kroz seminare i predstave uživo.



"Ponosna sam što Salon International oživljava frizersku industriju, omogućavajući pojedincima i ekipama da zajedno dijele inspiraciju, znanje i da uče zajedno. Sajam slavi, educira i podržava frizere i britansku industriju, a nadam se da će nam svi uključeni u ovaj inovativan i kreativan događaj ove godine pomoći proslaviti 40. godišnjicu", rekla je Jayne Lewis-Orr, glavna urednica Hairdressers Journal International.



Također, u studenom će se održati 29. dodjela Britanskih frizerskih nagrada, najprestižnijih nagrada u ovoj branši. Članovi Britanske frizerske kuće slavnih biraju najbolje frizere, a svaki britanski salon može se prijaviti na natječaj u devet regionalnih kategorija ili šest specijalističkih kategorija koje uključuju različite discipline. Svakom frizeru najveća je čast osvojiti glavnu nagradu u kategoriji za najboljeg britanskog frizera godine.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Savjeti i preporuke

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version