Beauty report

Salonske verzije frizura s modnih pista

Schwarzkopf Professional predstavlja 4 nova trenda šišanja i bojanja kose.
Ovu jesen Schwarzkopf Professional nam putem Essential Looks kolekcije prezentira ovosezonske hit frizure – kako u rezovima šišanja tako i u bojama, i to kroz četiri trenda definirana i osmišljena uz pomoć Fashion Weekova u Milanu, New Yorku, Londonu i Parizu. Kolekcija upija srž najnovijih kreacija s modnih pista koje predstavlja kroz dramatične trendove u frizurama te je alat svakog trendseterskog salona – modnog stručnjaka koji će vam znati ponuditi high couture uslugu koja prati novitete s modnih pista.



''Jako smo uzbuđeni oko predstavljanja Essential Looks Catwalk To Salon kolekcije. Ove godine smo se još više potrudili da vam isporučimo najnovije trendove koji su preuzeti s modnih pista i transformirani u nosive salonske kreacije za svakodnevnicu. Naša četiri trenda predstavljaju inspirativnu i uzbudljivu sezonu za kosu, od senzualne egzotike Oriental Eypressa do snažne futurističke fantazije Neo Coutture, preko šarmantnog Eccentic Heritage i ikonskog 60’s Twist. Ova kolekcija je postavljena da se poigra s vašom maštom i da vam osigurava nosive modne trendove za nadolazeću jesen / zimu'', rekao je Steve Hogan, kreativni direktor Schwarzkopf Professional Essential Looksa.

1. Duga i zdrava kosa u jesenskim tonovima 

Genijalnoj kombinaciji tvida, kapa i otmjenih haljina s modnih pista pružena je nota raskoša kroz dugu, krajnje zdravu kosu u bogatim jesenskim tonovima u kolekciji naziva Eccentic Heritage. Sve se vrti oko tupih rezova, suprotstavljenih boja i izričitog sjaja. 



Ovaj pristupačni salonski izgled privlači sa zlatnim, karamelnim i čokoladnim nijansama, laskavim šiškama i senzualnim stylingom. Na modnim pistama, tradicionalni izgledi bili su prelomljeni, promiješani i srušeni kako bi se stvorio trend koji je zaista moderan. Harajući prošlošću u potrazi za inspiracijom, dizajneri su spojili vojničke detalje s country odjećom i ženskom elegancijom u odličan vizualni efekt. 



Ovaj izgled, često prikazan s luksuzno stiliziranom kosom i aristokratskim detaljima je nedvojbeno ženstven.

2. Kratke bob frizure

S Miom Farrow ili Edie Sedgwick kao muzama, oživljavanje 60-tih na modnim pistama predstavljeno je kombinacijom kratkih bob frizura, elfin crops frizura i svijetlih plavuša, pod zajedničkim nazivnikom 60’s Twist.





Essential Looks napravio je sjajan potez s frizurama u visini obraza, kratkim šiškama i bebi-plavim nijansama. Salonski izgled ima istu oštru notu, ali se više fokusira na prirodne nijanse boje meda, duže šiške i praktičniji stajling.



3. Stapanje istoka i zapada 

Izgled s modne piste i salonska verzija odišu egzotičnim šarmom Orijenta kroz trend nazvan Oriental Express. Izgled s modne piste obuhvaća odvažne boje, vrlo tamne nijanse i ekstremnu teksturu zajedno s drskim frizurama i izraženim intenzitetom. Salonski izgled dijeli isti jaki sjaj, ali frizure su manje izazovne, više laskajuće, a boje su mekše i senzualnije, ali ipak, pune istočnog obećanja.







4. Androgeni look

Prijeđite na tamnu stranu s androgenim, moćnim i ultra modernim trendom Neo Couture . Izgled s modne piste je intezivan, bez kompromisa i s kratkim i snažnim frizurama ultra odvažnih boja. Salonski izgled ostaje snažan, ali smekšanih rubova s dužim šiškama, usklađenim nijansama i pristupačnijim teksturama.



Ove sezone modni pisci iz cijeloga svijeta žustro su pisali: ''androgeno, futuristički, moćno, snažno'' i ''izričit Rooney Mara utjecaj'' u svoje Smythson bilježnice. Crno, crno, crno i onda još malo crno bila je paleta boja za ovaj trend, sa strogim i oštrim linijama.





You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version