Trendovi

Šarenilo i sjaj egzotične Afrike

Carpisa je ovog ljeta inspiraciju pronašla u šarenenoj atmosferi i mješavini kultura egzotične Afrike.

Ljeto voli šarene boje, brončanu put seksi zaigranost, osobito ako se radi o ljetnim noćima. Tako je i talijanski proizvođač modnih dodataka i putnih torbi, Carpisa, ovog ljeta inspiraciju našla u šarenoj atmosferi i mješavini kultura egzotične Afrike.

Pustinje, divlje ravnice, gradovi prepuni ljudi, tradicionalne rukotvorine afričkih plemena – svi su poslužili kao nadahnuće za Carpisa kolekciju za ljeto 2017. godine.

Kolekcija se sastoji od višenamjenskih i lako nosivih modela za grad i ljetovanje: od ruksaka preko shopperica pa sve do klasičnih torbi i vrećica.

Safari i jarke boje tropskog voća, minimalizam zlata i srebra koji podsjeća na boje savane spaljene tropskim suncem, glavna su inspiracija iza ovosezonske palete boja.

Pleteni cekeri i torbe podsjećaju na suvenire majstorske ručne izrade, a maleni ukrasi poput metalnih zakovica na kožnatim torbama evociraju tradiciju pažljivog ukrašavanja tijela.

 

Ne propustite

Trendovi

Savršeni mirisi iz L'Erbolario laboratorija za one željene tajanstvenosti i zavodljivosti.

Fashion report

Ruksak kao modni dodatak praktičan je zbog svoje veličine i u njega jednostavno možemo ubaciti laptop, rokovnik, dodatnu vestu ili bilo što drugo što...

Fashion report

Predstavljamo Carpisinih top 5 koje odgovaraju svim ukusima, stilovima i potrebama, a kojima jednostavno ne možete reći „ne“ jer su upravo to - klasične.

Fashion report

Penelope Cruz koja posjeduje veliku komunikativnu moć, autentičan je model ženske ljepote i, za sve žene, primjer dostižne elegancije.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version