Beauty report

Savjeti za lijepe grudi i dekolte

Praznik za oči u ljetnoj noći.
Dolazi ljetno vrijeme kada su vaše grudi u kupaćim kostimima i obnaženim haljinama često izložene javnosti. Kako bi nečiji pogled zastao na vašem poprsju s pozitivnim mislima, evo nekoliko savjeta kako da grudi i dekolte budu to die for.

Koža poput bebine


Vjerojatno mrzite opuštanje kože, već lagano vidljive crte na dekolteu i grubu kožu. Majka priroda ponekad zna zeznuti stvari i u trenutcima kad se vi osjećate mladi duhom, tijelo počne stvarati probleme. Ipak, ne može priroda sve sama, pa joj zato i vi načinom života možete pripomoći.

Za lijepu kožu dekoltea pomaže i voda. Dok se tuširate prskajte se naizmjence hladnom i toplom vodom jer to poboljšava cirkulaciju i grudi djeluju prpošnije. Bio domaći ili kupovni, piling pomaže pri odstranjivanju odumrlih stanica kože. Tretman pilingom grudi čini mekanim i glatkim. Nakon vode i pilinga nanesite kremu i lagano izmasirajte grudi. Masaža će doprinijeti čvrstoći i ljepoti poprsja.

Neprijatelji lijepih grudiju i dekoltea su sunce i solarij, zato ih izbjegavajte, ako ne želite da vam koža izgleda starije.

Čvrste grudi

Osim što se za čvrste grudi morate držati uspravno, nekoliko vježbi nije na odmet. Uzmite utege od 1 kila i podižite ih 15 puta u serije. Nakon toga se odmorite i ponovite vježbu još nekoliko puta. Dok ste na poslu možete po nekoliko minuta gurati dlan i dlan s laktovima podignutim u razini ramena.

Trikovi za veće grudi


Nakon vježbanja i njege, evo nekoliko trikova prije nego obučete lijepu dekoltiranu haljinu. Kako bi grudi izgledale veće U jamicu među grudima stavite malo svjetlucajućeg pudera ili kreme sa šljokicama, jer će se zbog odbljeska svjetlosti grudi činiti veće. Ne zaboravite i push up grudnjak za potpuni dojam.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Dobra je vijest da ne morate ići na tretmane kako bi dobili masažu lica jer ju možete napraviti i sami, a masaža lica je...

Duh i tijelo

Internet stranica Quora obavila je zanimljivu anketu: pitali su osobe koje već imaju preko pedeset godina koje savjete bi dali onima koji su u...

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version