Istaknuto

Savršena zaštita kose

Kao savršen izbor za ljetnu zaštitu kose istaknula se KEUNE CARE SUN SHIELD linija, posebno osmišljena za najbolju zaštitu od sunca, morske vode, klora, kiše i svih ostalih štetnih utjecaja.

Kao savršen izbor za ljetnu zaštitu kose istaknula se KEUNE CARE SUN SHIELD linija, posebno osmišljena za najbolju zaštitu od sunca, morske vode, klora, kiše i svih ostalih štetnih utjecaja. Sadrži sve potrebne esencijalne minerale, UV zaštitu i aktivne proteine koji štite i obnavljaju kosu, a rezultat je prekrasno svilenkasta i sjajna kosa, koja se lako raščešljava i oblikuje.

Keune Care Sun Shield šampon revitalizira suhu, lomljivu i suncem oštećenu kosu te joj pruža UV zaštitu. Obogaćen je esencijalnim mineralima, provitaminom B5 i jedinstvenim antiklor kompleksom. Nježno čisti kosu, uklanja tragove proizvoda za sunčanje, klora i morske vode te pritom blago hidratizira svaku pojedinu vlas.

Keune Care Sun Shield regenerator revitalizira suhu, lomljivu i suncem oštećenu kosu te joj pruža kosi UV zaštitu. Intenzivno hidratantni i umirujući regenerator za suncem oštećenu, suhu i krhku kosu. Esencijalni minerali i shea maslac obogaćuju, hrane i tretiraju kosu, obnavljajući ravnotežu vlažnosti i dodajući sjaj.

Keune Care Sun Shield ulje raskošno je ulje koje štiti kosu od štetnog UV zračenja i stvara zaštitni omotač oko svake vlasi za zadržavanje vlage te time sprječava isušivanje kose.

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #keune
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 12. srpnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Martina Vuksan

[/box]

Ne propustite

Beauty report

Nova Lumi Coat Supreme krema je gelaste teksture prikladna za sve tipove kose.

Trendovi

Design by Keune potpuno je nova linija za njegu i stiliziranje kose koju od može potražiti na policama DM-a, Müllera i BIPA-e.

Trendovi

Znak Movembera je puštanje brade i brkova čiji je glavni cilj osvijestiti javnost o muškim bolestima.

Savjeti i preporuke

Kišno, vlažno i hladno jesensko vrijeme može biti ne samo neprijatelj frizuri nego i samom stanju kose.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version