Seks

Sedam minuta za seks

Optimalno vrijeme za užitak.
Može se činiti kao iznenađenje ljubiteljima romantike, no kako navodi najnovije istraživanje, najpoželjnija dužina vremena za seks kreće se između 7 i 13 minuta.

Suprotno popularnom mišljenju, seks u trajanju od 10 do 30 minuta smatra se previše dugim. Autori studije, Eric Corty i Jenay Guardiani objašnjavaju: "Interpretacija seksualnog funkcioniranja bazira se na osobnim vjerovanjima razvijenim na društvenoj platformi."

"Nažalost, današnja popularna kultura samo potiče stereotipe o seksualnoj aktivnosti. Mnogi muškarci i žene vjeruju kako dobar seks uključuje ogromna spolovila i snošaj tijekom cijele noći."

Prošla istraživanja otkrila su kako velik postotak muškaraca i žena želi da seks traje 30 minuta i duže. Profesor Corty dodaje: "Ovo vjerovanje čini se kao pogodna situacija za razočaranje i nezadovoljstvo. S našim istraživanjem željeli smo raspršiti takve fantazije te ohrabriti partnere s realističnim podacima o prihvatljivom snošaju."

Metro-portal.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Seks

Seks je vrlo važan za intimno povezivanje u braku ili vezi, ali ponekad i neočekivane svakodnevne stvari mogu smanjiti libido

Seks

Neki su ljudi potpuno nezainteresirani za seks, čak i ako su zaljubljeni.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version