Obitelj

Seminar za buduće roditelje

Jednodnevni seminar bavi se ranim odgojnim postupcoma roditelja.
Program za buduće mame i tate "Poticajna obitelj" potpuno nov i jedinstven u Hrvatskoj. Specifičnost programa sastoji se u tome da se bavi ranim odgojnim postupcoma roditelja koji omogućavaju da se njihovo dijete razvije u zrelo i zadovoljno dijete te zadovoljnu odraslu osobu, za razliku od uobičajenih trudničkih tečajeva koji su posvećeni pripremama roditelja za porod i ranu njegu dojenčeta.

Često smo u našem radu od mladih roditelja mogli čuti kako takvim pristupom nisu zadovoljni jer se na redovnim trudničkim tečajevima ne uči ništa o psihološkom pristupu djetetu. Od mnogih roditelja redovno čujemo da svakodnevno nailaze na različite izazove u dogoju djece. Nitko nas ne uči kako biti roditelj.

Danas je poznato da se od rođenja djeteta (a neki drže da utjecaj započne i ranije) do treće godine života djeteta oblikuju najvažniji temelji djetetove osobnosti, dakle sve što dijete u toj ranoj dobi doživi uz svoje najbliže utječe na to kako će dijete kroz svoj život doživljavati sebe, druge ljude i svijet i kakva će osoba postati. Zato je najbitniji upravo vrlo rani odgojni pristup roditelja svom djetetu.

Program je dobio visoka stručna priznanja i istovremeno izazvao velik interes građana, što se očitovalo i velikim brojem prijava budućih roditelja. Seminar je predviđen i oblikovan za buduće mame i tate, dakle roditeljski par.

Nije lako biti roditelj, to je i zahtjevna i prekrasna uloga. Sve mame i tate imaju pravo dobiti potrebna znanja i vještine za uspješan odgoj zadovoljnih, zdravih i poštovanih osoba. Upravo to seminar "Poticajna obitelj" pruža. Seminar obuhvaća i usavršavanje komunikacijskih i drugih životnih i međuljudskih vještina partnera/roditelja. Na taj način partneri ulažu u svoj odnos i istovremeno te iste međuljudske vještine koriste u pristupu djetetu kako dijete odrasta.

Kroz seminar budući roditelji na praktičan i zanimljiv način uče principe i postupke važne za razvoj djeteta, za stvaranje još kvalitetnijih obiteljskih odnosa i partnerstva u bračnoj zajednici te se osposobljavaju za usvajanje osnovnih i dokazanih postavki i postupaka za kvalitetan odgoj i razvoj sretne, uspješne i zrele djece.

Prijave za jednodnevni su u tijeku, a traju do 10.02.2010.
Ukoliko ste zainteresirani, javite se u Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce na: 01 3837 873 ili info@ti-si-sunce.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Ususret Majčinu danu na naše tržište stiže nova domaća slikovnica posvećena upravo – majčinoj ljubavi.

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version