Istaknuto

Set za kratke dane i duge noć

pero®, ekološki i stilski osviješten hrvatski brend koji proizvodi prirodna certificirana sredstva za čišćenje i pranje rublja, izbacio je zimski “Set za kratke dane i duge noći” i poštedio muka sve tragače za praktičnim, dizajnerskim i originalnim poklonom.

Hladne i tmurne zimske dane zamijenio je sjaj božićnih lampica i donio nam dašak blagdanskog raspoloženja. Krenule su pripreme za najveselije doba godine, doba darivanja i druženja.

pero®, ekološki i stilski osviješten hrvatski brend koji proizvodi prirodna certificirana sredstva za čišćenje i pranje rublja, izbacio je zimski “Set za kratke dane i duge noći” i poštedio muka sve tragače za praktičnim, dizajnerskim i originalnim poklonom.

Idealnim za mamine nježne ruke smežurane od blagdanskog ludila, za muški dio tima koji i dalje slatko misli da je svoje obavio unošenjem bora u kuću, prijatelje koji su od dobivanja podmlatka postali eko fanovi, zaljubljenike u kuhanje i noćno pečenje kolača, prijateljicu koja na profilima blogerica i instagramu često viđa peru, ali ponajprije – pero® set je najbolji poklon za sve koji su odlučili voljeti sebe.

Set za kratke dane i duge noći sastoji se od dva najpopularnija proizvoda brenda, višenamjenskog sredstva za čišćenje i gela za pranje suđa koji su ujedno neizostavni dio svakodnevnih kućanskih rituala. Pomno osmišljenim prirodnim formulacijama pero® proizvodi staju na kraj lošim iskustvima s čišćenjem jer bakterije i nečistoće nestaju pod snagom mediteranskih eteričnih ulja, bez suza, otežanog disanja i ispucale kože.

Najmanje 85% sastojaka u proizvodima hrvatskog je podrijetla, ambalaža je u potpunosti reciklirajuća, a proizvodi su biorazgradivi. Zimski set unosi u prostor posebno osmišljen mirisni spoj eteričnih ulja slatke narančine kore i drvenastog cedra. Rastopit će i najhladnija zimska srca, pripremiti kuću za druženje s najdražima i uskočiti kada zabava završi.

Dizajnerica Draga Komparak obukla je proizvode u zabundano izdanje eco-friendly ukrasne ambalaže i osigurala da pero set zabljesne na blagdanskim fotografijma ispod bora. A da bi borovi poživjeli još stotinama Božića, kupnjom svakog pero® seta, zajedno s perom i Borankom, najvećim nacionalnim projektom pošumljavanja koji provodi savez izviđača Hrvatske, sadite borove na požarištima Dalmacije. Prvih 300 pero® setova sadrži i paketić Boralica – jedinstvenih bojica, izrađenih od pepela drveća izgorjelog u ljetnim požarima pomoću kojih svatko može nacrtati svoj bor, dati mu ime i zasaditi ga u virtualnu šumu.

Hladnoća grize za ruke, ali ne i pero®. Prirodni sastojci i glicerin u gelu za pranje posuđa njeguju ruke, dok nježni mjehurići vješto skidaju masnoću i ostatke hrane s posuđa. Obožavani proizvod mama i tata koji paze da bočice i dude budu sigurne za njihove malce, obogaćen je eteričnim uljem slatke naranče i cedra koji će zasigurno izmamiti pokoji om.

Koliko ste puta pripremajući dom za ugošćavanje poželjeli kućnog vilenjaka? Prirodna formulacija slobodna od fosfata, umjetnih mirisa, boja i konzervansa uklanja bakterije, viruse i prljavštinu s keramičkih pločica, lakiranog drva, plastike, betona, porculana, nehrđajućeg čelika, laminata i furnira. Svaki novi špric višenamjenskog ostavlja zimu na vratima i priprema dom za toplo meškoljenje u oblacima slatke naranče i cedra.

pero set svoju će premijeru imati na umjetničkom sajmu Artomat koji se održava od 17.12. do 23. 12. 2018. u Meštrovićevom paviljonu u Zagrebu (Dom hrvatskih likovnih umjetnika) i na božićnom sajmu artBazar , 22. i 23.12.2018. u riječkom RiHub-u.

Dostupan je i putem službenog webshopa www.pero.bio, facebook profila
facebook.com/perohome i u više od 30 partnerskih trgovina diljem Hrvatske
https://www.pero.bio/lokacije

Ne propustite

Predstavljamo

Ekološki i u skladu sa svojim zelenim poslovanjem, Tvornica zdrave hrane odlučila je svoje obožavatelje razveseliti novim artiklom u ponudi – platnenom vrećicom uz koju nikad...

Gastronomija

Proizvodnja ekoloških vina podrazumijeva uzgoj zdravog grožđa, pri čemu se poštuju biološki zakoni, podržavaju i unapređuju prirodna plodnost i biološki procesi u zemljištu te...

Fashion report

Jednostavni modeli podliniju čine idealnom za nadolazeće ljeto.

Gastronomija

Uz nerafinirani šećer Dida Boža, sve je slađe!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version