Trendovi

SHE BEAUTY LOUNGE – oaza vrhunske njege postavila je Split na kartu prijestolnica naprednih kozmetičkih i beauty tretmana

SHE Beauty Lounge tim godinama radi skupa – njegujući skladnu i prijateljsku atmosferu.

Salon je dizajnerski uređen –  bijeli mramor i baršunasti zeleni naslonjači uz zlatne detalje započinju njegu i užitak već svojom ljepotom i profinjenim skladom.

Postavila sam si za cilj da oduševim ljude rezultatima, ali i iskustvom koje kod nas dožive“, kaže vlasnica salona, Anamarija Benarabi.

Za sve tipove kože, dobi i dijelove tijela ovaj izniman salon ima nešto posebno.

Pružamo širok spektar usluga – od manikure, pedikure i masaže do suvremenih tretmana vrhunskim kozmetičkim uređajima poput MesoJeta, LPG-a, Dermapen4 ili EMS Purelift Pro. Koristimo samo najkvalitetnije uređaje i preparate uglednih proizvođača”, kaže Anamarija.

Prvi MesoJet uređaj u Splitu i Hrvatskoj

Oduševljeni smo MesoJetom – drago nam je da smo postavili naš grad na kartu svijeta među gradove koji svojim stanovnicima mogu pružiti sve benefite ovog vrhunskog talijanskog brenda, važne inovacije u kozmetologiji. Za lice su odlični MesoJetovi radiofrekvencijski tretmani za zatezanje lica i mezoterapijski neinvazivni i ugodni tretmani hidroporacije – unošenja hijaluronske kiseline, peptida, biljnih matičnih stanica i CBD-a i drugih hranjivih tvari u duboke slojeve kože.

Uz učinkovite Anti-aging tretmane koji brišu bore i dubinski pomlađuju kožu, MesoJet odlične rezultate postiže i u tretiranju osjetljive kože, rozaceje i akni te kod pretjeranog znojenja. A u ponudi je i odličan tretman za oporavak vlasišta i poticanje rasta kose.

Oblikovanje tijela radimo MesoJet radiofrekvencijom i LPG tretmanima jer odlične rezultate donose bez boli i nelagode.

Oaza mira i opuštanja

U SHE Beauty Loungeu klijenti dolaze riješiti estetske nedostatke, pomladiti lice, oblikovati tijelo, urediti stopala i nokte – ali i priuštiti si trenutke opuštanja.

Uz masaže, tretmane Thalion preparatima i luksuzna Skyendor iskustva, klijenti uživaju i u tretmanima Eye perfection Casmara masažnim naočalama i O2toDerm kupolom za infuziju kisikom i Cellumi Pro terapiju LED svjetlošću.

Educirani zaposlenici garancija su uspjeha

Ponuda salona SHE Beauty Lounge je na najvišoj stručnoj i higijenskoj razini. Ali Anamarija kaže kako najveća snaga ipak nije u uređajima pa čak ni vrhunskim brendovima – nego u njihovoj sinergiji s ljubavlju, posvećenosti i znanju kozmetičarki. SHE Beauty Lounge tim godinama radi skupa – njegujući skladnu i prijateljsku atmosferu.

U salonu se mogu kupiti Skeyndor proizvodi – a detalje o ponudi ovog iznimnog salona saznajte na stranici www.shebeauty.hr.

Ako imate pitanja ili želite dogovoriti svoj posjet salonu, javite na broj telefona 091/2047-990 ili putem emaila info@shebeauty.hr.

Možete ih i zapratiti na Instagramu – she.beautylounge.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version