Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

She.hr u novom ruhu

Snaga žene u jednom kliku

Ona je snažna u svakom trenutku i svakoj prilici, svestrana, osviještena, dinamična i moderna, sigurno korača svijetom i osjeća se dobro u svojoj koži. Ona je pomalo svaka od nas – naoko različita, ali esencijalno ista: hrabra i ranjiva, moderna i tradicionalna, uspješna, obrazovana, ali željna novih znanja, domaćica, hedonistica, svestrana, svjesna svojih mogućnosti i pomalo tajanstvena… Ona je prijateljica, ona je žena, ona je She.

vitamini novi she naslovna

Prije nepunih pet godina grupa entuzijasta ostvarila je svoju viziju – stvoren je portal prilagođen potrebama svake žene, stvoren je She.hr. Svih ovih godina živimo sa svojim čitateljicama život pun međusobnog povjerenja, trudimo se biti različiti i iz svake priče izvući najbolje, prenijeti informaciju koja potiče pozitivnost i ono najljepše što nosimo u sebi. Formirali smo čvrstu jezgru predanog prijateljstva i zajedno nastavljamo u novom, osvježenom izdanju. Modernizirali smo She.hr kako bi bio pregledniji, doveli nove suradnike, uveli nove sadržaje i sve podvukli pozitivnom stvaralačkom energijom.

Naši su interesi svestrani, baš kao i priče koje pišemo za vas. Svaka od njih odiše vedrinom, a u njima je sadržana snaga žene u svim njenim segmentima.

she tekst 4

Godinama njegujemo imidž sveprisutnog savjetnika i kvalitetne platforme za razmjenu mišljenja, a našu zajedničku ružičastu priču nastavljamo pod novim sloganom: ‘Snaga žene’. I dalje ćemo svojim temama biti prisutni na svim ženskim životnim frontovima, pisat ćemo o obitelji, ljubavi, seksu, karijeri, zdravlju, ljepoti, modi i gastronomiji, uz nas ćete i dalje biti jedinstvene i posebne.

she tekst 1

Posebno nas veseli kada vas nagrađujemo. Po tome smo specifični i u suradnji s našim partnerima i dalje ćemo vam osiguravati vrijedne nagrade i maksimalno se truditi da i nadalje budemo glasnik lijepih vijesti najsretnijim čitateljicama.

Važan aspekt našeg djelovanja je She.hr tjedni newsletter s presjekom najčitanijih tema i aktualnim nagradnim igrama, Facebook profil te Forum na kojima razmjenjujemo poruke i komentare, potičemo razmjenu mišljenja i interakciju, jer vaš stav je taj koji se broji i zbog kojega smo tu.

she tekst 2

U svijetu oglašavanja prepoznati smo kao važan specijalizirani medij koji se obraća ženama kao ključnoj ciljanoj skupini te neizostavan medij za plasiranje reklamnih poruka.

She.hr misli i ponaša se poput žene – kreativno, nepredvidljivo, romantično, seksi, jednostavno neodoljivo. Čast nam je reći i da smo stvorili portal na kojem uživamo raditi svakodnevno osluškujući svoje čitateljice i nastojeći prilagoditi sadržaj onima kojima je internetska adresa www.she.hr postala omiljena svakodnevna destinacija.

Iznimno nam je zadovoljstvo biti vaš odabrani medij i veliko vam hvala na godinama vjernosti i povjerenja. Uživajte u novim, aktualnijim, i od danas, vizualno atraktivnijim sadržajima!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Djecu posebno privlače zabavne ambalaže, ali pritom ne znaju što se u njima krije, a u pitanju mogu biti jake kiseline poput retinola.

Seks

Seks je prirodan lijek za stres, poboljšava raspoloženje i pomaže u gubljenju kilograma.

Duh i tijelo

Iako užasno rasprostranjen i naveliko korišten, prolazi li Instagram ispod radara racionalnom upravljanju našim vremenom, pažnjom i ponajviše, brizi o mentalnom zdravlju?

Savjeti stručnjaka

Dolazak sezone alergija mnogima je izazovan, stoga je potrebno reagirati na vrijeme i prevenirati .

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.