Zanimljivosti

She.hr zna što vam treba ovo ljeto

Od glave do pete! She summer bag ima ama baš sve!

Ljeto nam se vratilo, a s njime i planovi za godišnje odmore i kombinacije spajanja praznika i vikenda. Nije tajna da korištenje godišnjeg odmora ima pozitivan utjecaj na naše mentalno zdravlje, povećava produktivnost, pomaže kod boljih odnosa u obitelji, smanjuje stres te mogućnosti za burnout.

Da bismo vam olakšali pripreme za godišnje odmore, složili smo savršen (i ne, nije prejaka riječ) She Summer Bag.

Uz Designer Outlet Croatia #designyoursummer bez puno brige! Na jednom mjestu možete odabrati baš sve što vam treba za ljeto – od badića, preko natikača, do haljina i ostalih modnih dodataka, a sve na odličnom ljetnom sniženju do -70%!

Možete li zamisliti odlazak na plažu bez ručnika i kreme sa zaštitnim faktorom!? Pobrinuli smo da ste spremni uz NIVEA SUN Protect & Moisture Trigger sprejem SPF 30 koji pruža trenutnu UV zaštitu i hidrataciju koja će vašu kožu činiti sretnom i hidratiziranom.

#morethanspf

Ručnici za plažu Svilanit stvoreni su za uživanje, a moderni motivi pobrinut će se da ga stilski lako iskombinirate. Njegova mekoća i upijanje jednostavno će vas oduševiti.

Sad kad ste se pripremili za polazak na plažu, dodajmo malo začina svršenom odmoru!

Leden, osvježavajući, ležeran, savršen kao predah od ljetnih vrućina, dolazi u obliku cold brew kave! De’Longhi je pravi majstor kada su kave u pitanju. Hladnu cold brew kavu ćete obožavati jer je okus istovremeno blag i intenzivan, a može poslužiti i kao baza za razne koktele. Tako svoj dan možete započeti odličnim espressom, a završiti ga osvježavajućim Cold Brew Mojitom! Kao savršen ljetni dodatak uz cold brew kavu poklanjamo vam kalup za led – u obliku zrna kave.

Ne trebamo uopće pričati o važnosti hidratacije, ali kada smo na plaži njena važnost je još veća. Više hidratacije, manje kalorija, puno vitamina i minerala, ali i ono najvažnije – dobar okus pronaći ćete u Cedevita vitaminskoj vodi u tri okusa – limun&ananas, naranča&papaja te limun&nar.

Somersby Marakuja i Naranča serviran u čaši punoj leda pružit će vam pravu dozu osvježenja. Savršen spoj pjenušave slatkoće tropske marakuje i citrusne note naranče koja daje dodatnu punoću i zaigranost samog okusa.

Genijalno. Zar ne?

Kupanje, sunce ili sportovi na plaži će vas definitivno izmoriti, pa nam tako na red dolaze i grickalice i to ne bilo kakve!  

Chio chips od leće vegetarijanski proizvod na bazi žute leće ima visok udio vlakana i proteina te čak 40% manje masti u odnosu na uobičajeni čips.

Da vam kojim slučajem ne bi bilo dosadno, zabavu možete potražiti u knjigama koje je pripremilo Znanje. Znate kako to već ide – ljubić, krimić… Za svakoga se može pronaći nešto.

A za veselu ekipu su tu karte za UNO koje je pripremila Toyota Hrvatska, vaš i naš savršen suputnik!

Unatoč brojnim zabludama, plivanje tijekom mjesečnice nije ni zabranjeno, niti štetno, ako se pritom vodi računa o higijeni. Sve o tome zna brend Intimina. U našoj torbi pronađite menstrualne čašice i Balmy kremu za intimnu njegu, koja je odlično rješenje za vanjsku intimnu suhoću i svrbež uzrokovan osipom nakon brijanja.

Zdravstveni problemi „tamo dolje“ češći su nego što to mislimo zahvaljujući visokim temperaturama, mokrim kupaćim kostimima, depilaciji bikini zone i intimnog područja, ali i pokojoj romansi na plaži.  Čuvaj svoje intimno zdravlje te brini o sebi uz pomoć proizvoda kojem vjeruje najviše žena*! Uz Lactogyn® vagitorije spriječi suhoću rodnice te izliječi upalna i infektivna stanja.

*u kategoriji proizvoda za intimno zdravlje žene, izvor: IQVIA HR, 01/2023

Nošenje sunčanih naočala je super dodatak za naš outfit za plažu, a Ghetaldus optika se pobrinula da su uvijek u besprijekornom stanju – etui za naočale i odgovarajući čistač, kako ih ne biste oštetili, a ispravno očistili!

Da vam se ne bi zavrtjelo u glavi, baš kao što to izgleda dok nutribullet miksa neki smoothie, nutribullet lepeza treba omogućiti osvježavajuće strujanje zraka, potjerati insekte, štititi od sunca, ali i skriti od dosadnih pogleda ili čak zavesti.

Iz Prahir Fine Jewellery, zlatarnice koja će svaku ženu pokazati u najboljem svijetlu i svaku kombinaciju učiniti upečatljivom, dolazi neizostavni ljetni modni dodatak – nanogice!

Spremni za izlazak!?

Nakon povratka s plaže, najbolje je nakon tuširanja kožu nahraniti bogatom kremom koja će obnoviti njezine uništene stanice te stvoriti osjećaj mekoće i zdrav izgled te se pripremiti za noćni izlazak!

Clarins Soothing After Sun Balm za sve tipove kože, ublažava oštećenja od sunca nakon izlaganja kako bi poboljšao i učinio da vaš sjajni preplanuli ten dugo traje. Hladi osjećaj vrućine i umiruje te dubinski vlaži do 48 sati, hrani i omekšava.

Biotherm Deo Pure Roll On Antiperspirant Deodorant u stiku pruža dugotrajnu zaštitu od znojenja bez osjećaja neugode ili peckanja. Ne ostavlja bijele ni žute tragove na odjeći. Koža je zaštićena i mirisna.

Ako želite da vaša koža uvijek bude nježna, ujednačena i svježa, onda je redovita i rutinska njega područja oko očiju neophodna. Yoskine Geisha Gold Secret krema za područje oko očiju intenzivno popunjava bore, formulirana je s kofeinom japanskog čaja matcha te sadrži mješavinu naprednih kolagen peptida i proteine riže i soje. Mješavina dva napredna kolagen peptida smanjuje dubinu bora kako bi zajamčila intenzivan učinak pomlađivanja i podizanja kože.

Guerlain Terracotta puder spaja lakoću pudera u prahu sa savršenstvom tekućeg pudera. Sadrži čak 95% sastojaka prirodnog porijekla, njegova tekstura druge kože prožeta arganovim uljem pruža dugotrajnu ugodu i održava hidrataciju kože tijekom 24 sata zahvaljujući formulaciji koja na licu ostaje na mjestu.

Osjetite kremastu i glatku teksturu LELO™ tekućeg mat ruža za usne formuliranoj infuzijom prirodnih voskova. Izuzetno pigmentirana formula pruža visoku moć prekrivanja dok ostavlja lagodan osjećaj na usnama i hidratizira ih. Dostupna u 5 nijansi, njena jedinstvena prirodna formula garantira glatko i besprijekorno nanošenje, zadržavajući vlagu za dugotrajno, udobno nošenje.

Shiseido Ginza parfumirani losion za tijelo, mazit će kožu vašeg tijela, pružiti joj svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari začinjenu mirisom baršunastih, dubokih aspekata apsoluta ruže i neodoljive note vanilije.

To je to. Ljeto može početi!

Fotografkinja Mirna Marić

Članak nastao u suradnji s brendovima:
Biotherm, Cedevita, Clarins, De'Longhi, Designer Outlet Croatia, Franck , Ghetaldus, Guerlain, Intimina, Jadran galenski laboratorij, Nivea, nutribullet, Prahir Fine Jewellery, Shiseido, Somersby, Svilanit, Toyota, Yoskine Geisha i Znanje.

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shesummerbag (priznajemo i komentare ostavljene na našoj Facebook stranici)
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite nas prijateljima, komentirajte… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/

Prijave primamo do 23. lipnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Zrinka Ivančić

3 Comments

  1. MajaS

    15.06.2023. at 09:08

    #shesummerbag

  2. lylijana

    16.06.2023. at 20:25

    #shesummerbag

  3. am

    17.06.2023. at 01:08

    #shesummerbag

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Talk show „Ženska priča“ koji vodi Marijana Perinić sinoć se održao u klubu hrvatskih glazbenika SAX!, a ovoga puta tema je bila „U susret...

Darivanje

L'ADRIA asortiman pripremio vam je pravu ljetnu poslasticu; preformulacijom popularne kreme –Harmonizing cream– sada za ljeto, odnosno za svakodnevne ljetne muke i potrebe zahtjevnih...

Zanimljivosti

Pronalaženje savršenog poklona za Majčin dan često je pravi izazov.

Trudnoća

Potreba za željezom eksponencijalno raste tijekom trudnoće, a vrhunac doseže u trećem tromjesečju kada ne možete unijeti toliko željeza samo iz hrane bogate željezom!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version