Beauty report

Skinlick je novi kozmetički brend koji će svi obožavati

Fantastične novosti iz svijeta kozmetike – na hrvatsko tržište stiže brend koji izlazi iz laboratorija poznate nam Skintegre!

Fantastične novosti iz svijeta kozmetike – na hrvatsko tržište stiže brend koji izlazi iz laboratorija poznate nam Skintegre!

Upoznaj Skinlick – najfinije slatkiše za tvoju svakodnevnu njegu kose, lica i tijela

Skinlick je sestrinski brend Skintegre, brend koji dolazi u obliku jednostavnijih formulacija, za sve koji traže pouzdanu, pristupačnu njegu koja ima pomalo razigran karakter.

U startnoj ponudi je čak 6 proizvoda za lice i tijelo, a kako čujemo planiraju još i dodatno širiti svoj asortiman novim proizvodima za njegu kose i njegu vlasišta.

Fokus Skinlicka je – jednostavnost korištenja uz visoko kvalitetne sastojke!

Rutina je uz ove proizvode minimalistička, pogodna za svakodnevno korištenje i nezahtjevna. Treba naglasiti kako unatoč tome što je rutina jednostavnija, proizvodi su i dalje obogaćeni istim kvalitetnim sastojcima samo što su formulacije manje kompleksne.

Koji su to sastojci? Skinlick se u svojim proizvodima bazira na glicerinu, hijaluronskoj kiselini i pantenolu koji koži vraćaju vlagu te ceramidima koji su esencijalni u njezi kože i održavanju zdrave funkcije barijere.

Formule proizvoda su jednostavne, ali efikasne – idealno će odgovarati onima koji žele svakodnevnu njegu koja je moderna, razigrana i easy to use. Moramo napomenuti kako osim linije za njegu kože lica, u ponudi imaju i proizvode za tijelo koji su formulirani sa i bez mirisa – tako da svatko može odabrati što je za njega najbolje!

Uz Skinlick ne možeš pogriješiti

Skinlick je stvoren kao pouzdana, priuštiva njege kose, kože i tijela!

Ideja Skinlicka je neopterećeno korištenje kozmetičkih proizvoda, bez razbijanja glave o slojevima i kompleksnim rutinama, no pri tome ne odustaju od ključnih vrijednosti – proizvodi su i dalje veganski i nisu testirani na životinjama. Također, sva ambalaža je u potpunosti reciklabilna i proizvedena PCR metodom (50%)* čime se umanjuje negativan učinak plastike na okoliš.

Također, iz Skinlicka ističu kako su ponosni što je ovaj brend 100% hrvatski proizvod – laboratorijski razvoj, dizajn proizvoda i industrijska proizvodnja vrše se u Hrvatskoj od samih početaka.

Trenutno su svi njihovi proizvodi dostupni isključivo na webshopu, a za više informacija o tome što sve spremaju slobodno ih možeš zapratiti na Instagramu.

P.S. Na webshopu te od 5. – 7. 12. uz kod LOVESKINLICK očekuje 15% popusta na sve Skinlick proizvode!

6 Skinlick proizvoda za potpunu njegu kože

Osjećaj oblaka na tvojoj koži uz Cloud cream light

Skinlick Cloud cream Light je gel krema lagana poput oblaka i formulirana bez ulja. Brzoupijajuće je teksture za osnovnu svakodnevnu njegu kombinirane i masne kože.

Jednostavna i učinkovita formulacija obogaćena ovlažujućim sastojcima poput glicerina, hijaluronske kiseline i 4% niacinamida djeluje protiv nepravilnosti na koži uz osjećaj hidratacije.

Nježno čišćenje uz Kindwash

Skinlick Kindwash Cica čistač sadrži kombinaciju nježnih sastojaka za nježno iskustvo čišćenja lica.

Formuliran s Cica ekstraktom i proteinom zobi, gelasto mliječna tekstura Kindwash Cica čistača njeguje kako bi koža lica ostala hidratizirana i mekana, a u isto vrijeme uklanja nakupljene nečistoće i tragove šminke.

Briga za kožu tijela i okoliš uz Nude365 liniju

Skinlick Nude365 Essential Cream je bogata krema za njegu suhe kože tijela u kojoj je karite maslac kombiniran s čak tri ključna ceramida, a formula je bez parfema te je pogodna za osjetljivu kožu tijela!

Nude365 Essential Cream idealan je saveznik nakon tuširanja, depilacije ili kao saveznik u suzbijanju ljuskave kože. Kremasta tekstura Nude365 Essential kreme održava kožu njegovanom, mekanom i podatnom cijeli dan.

Skinlick Nude365 Concentrated Lotion je koncentrirani losion za tijelo s pantenolom, niacinamidom i hijaluronskom kiselinom.

Jedinstvena i lagana formula s visokim udjelom hidratantnih sastojaka dubinski vlaži, održava elastičnost kože tijela i djeluje umirujuće na kožu.

Za mirisnu i mekanu kožu odaberi Rouge365 liniju

Skinlick Rouge365 Essential Cream je bogata krema za njegu suhe kože tijela s ceramidima, pantenolom i ROUGE365 mirisnim notama koje evociraju puder, badem, bijelo cvijeć i amber.

Kremasta, gusta tekstura Rouge365 Essential kreme održava kožu njegovanom, mekom i podatnom cijeli dan.

Skinlick Rouge365 Concentrated Lotion je koncentrirani losion za tijelo s pantenolom, hijaluronskom kiselinom i ROUGE365 mirisom. Formula s visokim udjelom hidratantnih sastojaka održava elastičnost normalne do suhe kože tijela.

*Post-consumer recycled metoda proizvodnje je među ekološki najboljima jer u proizvodnji nove ambalaže koristi već postojeće, reciklirane materijale.

Ne propustite

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Gastronomija

Prehrambeni kvasac je dodatak jelima koji dolazi u obliku pahuljica ili praha. Riječ je o veganskom proizvodu koji, među ostalim, u receptima zamjenjuje mliječne...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version