Trendovi

Škola modne vizualizacije by ELFS

Hrvatski modni dvojac naučit će vas kako oživjeti vlastite ideje.
Od siječnja 2011. godine svim malim i velikim zaljubljenicima u modu pružit će se prilika da nauče sve što ih je ikad zanimalo o modi, a do sada nisu imali prilike saznati.

Prestižni hrvatski modni dvojac ELFS (Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica) u suradnji sa Zagrebačkom umjetničkom gimnazijom realizirati će dvije radionice – "Modna ilustracija – od ideje do kolekcije" i "Uvod u osobni stil – stvaranje osobnog stila", kroz koje će polaznici iz prve ruke naučiti sve tajne modnog svijeta, stvaranje kolekcije od modnog crteža do realizacije te kako uspješno pronaći vlastiti modni stil.



Radionice su namijenjene svima koji bi željeli naučiti iskazati svoje ideje kroz modnu skicu te kroz nekoliko poteza olovkom i bojama na papiru oživjeti vlastite ideje ili kako uspješno istaknuti svoju osobnost odabirom odjeće koju nosimo. Polaznici ne moraju imati nikakvo prethodno znanje i iskustvo. Svi polaznici dobiti će potvrdu o postignuću.

Datumi radionica:
  • 10. siječanj – 11. veljače 2011.
  • 17. siječanj – 16. veljače 2011.
  • 07. veljače – 11. ožujak 2011.
Radionice će se odvijati u večernjem terminu dva puta tjedno po 120 minuta kroz 5 tjedana (ponedjeljak – srijeda 19:30 – 21:30 sati). Prijave za upis traju do 23. prosinca 2010. Svi zainteresirani za pohađanje jedne od radionica detaljne informacije mogu saznati na www.umjetnicka-gimnazija.hr.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Zanimljivosti

HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Fashion report

Od svog osnutka 2012. godine, Anita Pokrivač Design brend stekao je reputaciju kroz svoj prepoznatljiv stil i estetiku koja slavi ženstvenost, romantičnost i lakoću...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version