Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Skrivene seksualne fantazije

Vaši snovi su vaše istinske želje.

Ako volite vezivanje, maštate u seksu u troje ili da ste vi domina čijim željama poslušni „rob“ udovoljava. Ipak nije to samo nevino maštanje jer stručnjaci kažu kako ljudi uz pomoć mašte prikrivaju pravu prirodu i stvarne želje. Pročitajte sami sebe i saznajte što vam poručuje mašta.

1. Zamišljate seks drugog para

Ako u vašu maštu uvlači misli o seksu nekog drugog para, vama poznatog ili ne, psiholozi kažu da se možda radi o kompetitivnosti. Potencijalno ste ljubomorna osoba ili možda samo znatiželjna. Stručnjaci savjetuju da ono što maštate da oni rade jednostavno prenesete u svoj krevet i uživate!

2. Zamišljate da netko gleda vaš seks

Jeste li ikad maštali o tom da vas stranci gledaju dok vodite ljubav, vi ste pomalo ekshibicionist. Ipak, bojite se pokazati svoju divlju stranu jer nije u potpunosti društveno prihvatljivo. Ali svoju maštariju možete ispuniti samo ako partneru priznate želje, tko zna možda se iznenadite. Ako trenutno niste u vezi, priuštite si seks sa strancem uz zaštitu. To će biti dovoljno slično.

3. Volite podčinjavanje


Maštate o grupom seksu gdje ste vi samo objekt, a muškarac radi sav posao. To je maštarija većinom nesigurnih osoba koje se boje preuzeti inicijativu. Savjet stručnjaka je da se razgovara sa partnerom i ponekad pokuša ispuniti i poneku njegovu želju.

4. Vi ste domina

Ovo je česta fantazija. Zamišljate da svoju drugu polovicu kontrolirate u potpunosti, ona vas sluša i odrađuje sve vaše želje. Stručnjaci kažu da o ovome često maštaju žene koje u stvarnom životu seks povezuju isključivo s emocijama. Upravo zato u mašti postaju divlje i gotovo životinjske. Preuzmite inicijativu i zabavite sebe i partnera, vjerojatno neće imati ništa protiv.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Seks

Bez sumnje, osobna povezanost proizlazi iz osjećaja sigurnosti, opuštenosti i osjećaja vrhunske ugode.

Seks i osjećaji

Opsesija se može usporediti s osjećajima koje imaju djeca kada ne dobivaju ono što žele - rade sve kako bi na kraju to nešto...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.