Gastronomija

Sladoledi s emocijom u prštavim kombinacijama okusa

Sladoledi s emocijom nude se u šest okusa

Kreativni laboratorij slastica M&M iz Rudeša za ovu je sezonu pripremio potpuno nove kombinacije sladolednih okusa. U ovoj obiteljskoj slastičarnici sa skoro tridesetogodišnjom  tradicijom ideje samo lete, a vlasnica Martina Dumančić mnoge od njih spretno uhvati i sa svojim timom pretvori u ukusne poslastice. U standardnoj ponudi je tridesetak vrsta sladoleda, a kako bi se intenzivirali okusi smanjili su količinu šećera čak za 50%. Rado slušaju i prijedloge svojih kupaca pa se asortiman mijenja, ovisno i o njihovom interesu.

Jeste li ikada poželjeli pokloniti sladoled s porukom u atraktivnom pakiranju? Sad je i to moguće, jer u M&M-u slatkače pakiraju u posudice od 300 ml i dostavljaju ih svojim kupcima. Moguće je odabrati personaliziranu poruku iz njihove kreativne riznice i čestitati rođendan, izjaviti ljubav, poručiti dragoj osobi da vam je važna, slaviti prijateljstvo ili jednostavno nekome uljepšati dan.

Sladoledi s emocijom nude se u šest okusa. Kex Me Up s keksima i čokoladom, ili Cherry Me Up s vanilijom i trešnjama svidjet će se ljubiteljima kremastih okusa. Green Fit s bademima, pistacijom i limunom pravo je osvježenje, a ljubitelji čokolade doći će na svoje kad im žlice zarone u Dark Force od tamne čokolade. Hanči bananči slatki je trio čokolade, banane i karamele, a za one koji ne podnose gluten i šećer tu je Perfect Match. Ma najbolje da ih sve probate, jer od sladoleda veselje raste, a okusni pupoljci pjevaju.

Sladolede je moguće naručiti na web shopu www.mim.hr, na Woltu ili telefonom.

 

fotke by Violeta Juras

Ne propustite

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version