Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Slike Makarske obišle svijet

Slike Makarske i njezinih atraktivnih teniskih terena koje su obišle zemaljsku kuglu preračunato u komercijalnu vrijednost iznose 7,2 milijuna dolara.

Slike Makarske i njezinih atraktivnih teniskih terena koje su obišle zemaljsku kuglu preračunato u komercijalnu vrijednost iznose 7,2 milijuna dolara.

Završnicu turnira WTA Makarska Open hosted by Valamar preuzelo je 15 poznatih televizijskih kuća kao što su BeIN Sports, jedna od najvećih katarskih televizijskih kuća koja će prenositi i Svjetsko nogometno prvenstvo, London Live, TV Asahi iz Japana, Indijski Eurosport, američki FTF live, Starhub iz Singapura… Tako su zahvaljujući prijenosu HRT-a slike Makarske obišle Europu, Sjevernu Ameriku, Ujedinjeno kraljevstvo, Japan, Ujedinjene Arapske Emirate…

Osim televizijskog prijenosa o turniru su pisali i mnogi svjetski mediji, primjerice francuski L’equipe, talijanska LaGazzetta dello Sport, zatim ESPN i Live Tennis, a o rezultatima i bogatom popratnom programu turnira pisali su gotovo svi domaći mediji.

Riječ je o sjajnoj promociji Makarske kao turističke i sportske destinacije, ali i sponzora turnira koji se prvi put održao u ovom prekrasnom dalmatinskom gradu.

WTA Makarska Open hosted by Valamar koji se doslovno igra nekoliko metara od morske obale, a pritom se s tribina pruža pogled na more, oduševio je i tenisačice. Mnoge od njih istaknule su kako im je ovo jedan od najdražih turnira. Tome svakako pridonosi i u potpunosti posvećen pristup čitavog organizacijskog tima koji pozitivnu energiju prenosi na događanje. Tijekom 16 godina održavanja u Hrvatskoj, na turniru su nastupila mnoga poznata imena ženskog tenisa, a nakon sjajnih rezultata mnoge mlade igračice nastavile su nizati uspjehe, pa je tako i ovogodišnja pobjednica Jule Neimeier borila za polufinale Wimbledona.

“Osim što događanja poput ovakvih sportskih manifestacija podižu imidž destinacije, što je dugoročni proces, već sada nakon prvog turnira u Makarskoj uložen novac se višestruko isplatio kroz vidljivost Makarske koja je dobila sjajnu promociju putem televizijskih prijenosa i prostora u stranim i domaćim medijima. Uz navedeno dogodile su se i investicije u sportsku i turističku infrastrukturu, Valamar je uložio značajna sredstva u renoviranje teniskih terena i službenog hotela turnira Places Dalmatia, te je nedvojbeno da je  prvo makarsko izdanje turnira svakako opravdalo očekivanja svih uključenih u ovaj projekt, a idućih godina možemo biti samo još bolji i rasti u suradnji s našim partnerima i sponzorima”, naglasio je direktor turnira Feliks Lukas.

Više

Zanimljivosti

Sportski dosad najatraktivniji, više od 20 igračica iz top sto, poznata imena ženskog tenisa – u Zagrebu predstavljen WTA Makarska Open hosted by Valamar....

Zanimljivosti

Ovogodišnje izdanje WTA Makarska Open hosted by Valamar, najjači je turnir na svijetu u WTA125 kategoriji.

Budi fit

Predstavljamo vam deset sportova koji će vam u tome najbolje i najbrže pomoći.

Istaknuto

Zašto je važan pristup prema djetetu i zašto dijete ne smije imati osjećaj da mu je vježbanje još samo jedna u nizu obveza u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.