Gastronomija

Smoothie sokovi za zdrav početak dana

Poklanjamo vam bočicu zdravlja

Smoothie sokovi predstavljaju idealnu kombinaciju svježeg voća, iznimno su bogati vitaminima i vlaknima, jačaju imunitet i utječu na funkcioniranje organizma. Lako su probavljivi i predstavljaju idealan početak dana ili međuobrok za sve, od školaraca do zaposlenih u uredima ili na terenu.

Green2Go smoothie sokovi rade se od najboljeg voća PREMA HACCP standardu. Svakoga dana zaposleni u Green2Go miješaju vrijedne prirodne sastojke i čekaju narudžbe tako da sokovi potpuno svježi stižu na svoje odredište.

Dostava je besplatna, najzdraviji sokovi od pola litre mogu se naručiti već od 20,00 kuna.

U svojoj ponudi imaju deset vrsta smoothie sokova, a u suradnji s Green2Go.eu ovaj put možete osvojiti jedan od ova tri:

GREEN2GO! – namijenjen je svima, a sadrži špinat, rikolu, stolisnik, neven, jabuku, lan i bućine sjemenke. Green2go prepun je energije, životvornih minerala i enzima, ljekovitog pigmenta klorofila i vlakana. Sadrži 220 Kcal.

RED BOOST – Red Boost s guaranom kao glavnim sastojkom namijenjen je osobama s povećanom potrebom za energijom tijekom dana ili noći. Sok sadrži samo 212 kcal. Pomaže pri koncentraciji, održava budnost i daje svjež energetski kick.

CHOCO SMOOTHIE – Ovu vrhunsku poslasticu možete si priuštiti bez grižnje savjesti. Stvoren od provjerenih sastojaka ovaj smoothie ima neponovljiv čokoladni okus u 420 kcal. Sirovi kakao pravo je malo čudo dobrobiti za vaš organizam, a pobrinut će se za dobar osjećaj jer potiče stvaranje serotnina (hormon sreće). Svi čokoljupci, i oni koji to nisu, vole Choco Smoothie.

[box style=”0″]

OSVOJI SMOOTHIE

Green2Go.eu vam poklanja 3×1 smoothieja za zdrav početak dana.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, lajkajte Facebook stranicu Green2Go  i i podijelite bilo koju sliku sa stranice na svom zidu, pošaljite nam mail s točnim odgovorima, koje potražite na stranici Green2go.eu, na igra@mmreza.hr s naslovom SMOOTHIE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu te izaberite između tri navedena smoothija.

Koliko vrsta voća se koristi u Green2Go sokovima? (nabrojite najmanje tri)
Koliko je smoothija u ponudi?

Vaše prijave primamo do 1. lipnja, 2014., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnica.

Dobitnice su Dalilla Matsumoto Šegota, Sandra Palčići i Ana Livun . Čestitamo!

[/box]

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Budi fit

Donosimo nekoliko jednostavnih recepata napitaka koji će vas očistiti toksina i napuniti energijom

Gastronomija

Najjednostavniji način spremanja hrane za zimu.

Gastronomija

S obzirom na to da niste stigli pripremiti kraljevski doručak neka vam smoothie "priskoči" u pomoć.

Gastronomija

Bobičasto voće spada među najzdravije vrste voća, a mnogima su upravo borovnice najomiljenije.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version