Dizajn

Špijunira li vas dečko putem Facebooka?

Kliknuti ili ne, pitanje je povjerenja.
Online istraživanje provedeno na stranici AskMen.com dalo je odgovor na pitanje provaljuju li muškarci u Facebook račune svojih boljih polovica kako bi kontrolirali s kime se dopisuju. U anketi je sudjelovalo preko 100.000 pripadnika jačeg spola, a trajala je nešto više od dva mjeseca.

Većina muškaraca vjeruje da je privatnost u cjelini na internetu mrtva. Na pitanje jesu li ikada pregledavali poruke koje partnerica prima u inbox na Facebooku, ukupno 45% ih je odgovorilo potvrdno, dok bi 21% njih to učinilo kada bi se osjećali ugroženo. "Samo" 32% ispitanika tvrdi da u potpunosti poštuje privatnost djevojke. Među onima koji špijuniraju, većina napominje da to čini uz dozvolu partnerice (što god to značilo). Oko 13% ih profil djevojke pregledava kada se ona zaboravi odjaviti sa svog računa.

Ohrabruje što muškarci ne izražavaju želju za 24-satnim špijuniranjem. Naime, na pitanje bi li pratili svako kretanje partnerice kada bi to bilo moguće GPS-om, samo ih je 3,56% odgovorilo potvrdno.

Metro-portal.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Život u dvoje

Prekid veze definitivno nije jedan od najugodnijih trenutaka u životu.

Zanimljivosti

Pokušali smo sastaviti popis najboljih video igara sa sportskom tematikom koje su, svaka u svoje vrijeme, natjerale stotine milijuna ljudi diljem svijeta da satima...

Duh i tijelo

Iako ste možda znali da trebate vježbati tijelo, jeste li znali da bi moglo biti važno i vježbanje mozga?

Seks

Obojica su vam draga, ali kada dođe trenutak istine, koga biste odabrali - frajera ili vibrator?

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version