Trendovi

Statement odijela, baloneri, plisse i prozračne haljine dio su nove Lokomotivine proljetne kolekcije

Jedna od najuspješnijih hrvatskih modnih dizajnerica Lana Puljić i njen brend Lokomotiva predstavili su najnoviju proljetnu kolekciju koja donosi svježinu proljetnih trendova uz naglasak na svestranost i bezvremenski stil.

Jedna od najuspješnijih hrvatskih modnih dizajnerica Lana Puljić i njen brend Lokomotiva predstavili su najnoviju proljetnu kolekciju koja donosi svježinu proljetnih trendova uz naglasak na svestranost i bezvremenski stil. Od statement odijela do prozračnih haljina od čipke, kolekcija nudi nezaobilazne komade za sve žene koje cijene eleganciju i unikatnost.

Komadi iz kolekcije mogu se nositi na puno načina kroz cijelu godinu, prilagođavajući se raznim prigodama i stilovima. Sakoi koji se mogu nositi kao lagane jaknice, baloneri od kože ili baloneri s plisiranim detaljima, prozračne haljine, bomberice i ručno izbijeljene traperice samo su neki od izbora koje kolekcija nudi.

Naglasak je stavljen na suptilnu igru s detaljima, reinterpretaciju klasičnih komada te asimetriju koja donosi dozu dodatne drskosti u poznatu Lokomotivinu estetiku. Siluete variraju od iznimno opuštenih i voluminoznih do ženstvenih, strukiranih i pripijenih, ističući ženstvenost s dozom elegancije i seksipila.

Ova kolekcija je odraz proljetne atmosfere, gdje se igramo s različitim siluetama, detaljima i bojama, ističući ženstvenost i svestranost naših komada. Želimo da se žene osjećaju samopouzdano, moćno i elegantno u svakoj prigodi,” izjavila je dizajnerica Lana Puljić.

U kampanji koja prati kolekciju, modeli Filipa Ledić i Irina Zubić savršeno utjelovljuju Lokomotiva ženu, prikazujući snagu, ženstvenost i samosvjesnost koja seže kroz sve generacije. Kroz svijetle, pastelne tonove do tamnih nijansi, kolekcija pruža spektar boja koji odgovara različitim ukusima i preferencijama.

Dodatni pečat kolekciji dala je ukrajinska floristica i event dizajnerica Hanna Kravchenko svojim cvjetnim detaljima i aranžmanima, dok je za frizuru zaslužan  Salon Te, a za šminku Kristina Hošnjak iz Aoma Make up Academy. Fotografkinja Sara B. Moritz koja Lokomotivu kroz svoj objektiv prati već godinama, uspješno je uhvatila duh kolekcije.

Kolekcija je dostupna u Lokomotiva showroomu na adresi Bauerova 22, kao i na Instagram profilu @lokomotivabylana, a uskoro i na redizajniranoj web stranici i na webshopu.

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version