Fashion report

Stigla prva Anovi kolekcija kupaćih kostima

Splitska dizajnerica Ivona Glavaš predstavila je novu kolekciju za ljeto 2021.u kojoj je napravila pomak te je uz izuzetno ženstvene i romantične haljine oduševila i prvom Anovi kolekcijom efektnih kupaćih kostima.

Splitska dizajnerica Ivona Glavaš predstavila je novu kolekciju za ljeto 2021.u kojoj je napravila pomak te je uz izuzetno ženstvene i romantične haljine oduševila i prvom Anovi kolekcijom efektnih kupaćih kostima. Kolekcija se sastoji od jednodijelnih i dvodijelnih  kupaćih kostima u puderastim nježnim nijansama i neizostavnoj crnoj boji, ukrašenih raskošnim detaljima koji se savršeno prilagođavaju silueti svake žene.

 

 

Ljetna vizija dizajnerice donosi krojeve koji ističu ženstvenost u laganim prirodnim materijalima i raskošnim detaljima. Kolekcija odiše romantikom, profinjenošću i elegancijom uz dozu seksipila, a sve to s naglaskom na izražavanju samouvjerenosti.  Vještim kombiniranjem poznatih elemenata poput volana, naglašenog struka, otvorenih leđa i naglaska na detaljima najnovija Anovi kolekcija ima sve elemente da se osjećate poput dive u svakom trenutku.

 

 

U glavnoj ulozi modela bila je prelijepa Splićanka Paula Buljan, koja se može pohvaliti velikim uspjehom u svijetu mode, a uz brend Anovi je od samih početaka. Za make up je zaslužna Matea Doljanin,  za frizuru frizerski salon Kristina Lucija, a fotografije potpisuje Ivan Gudić.

 

Cijela kolekcija dostupna je u Anovi ateljeu u Svačićevoj 7 u Splitu i putem instagram profila @anovi_ivonaglavas.

  • Model: Paula Buljan
  • Make up: Matea Doljanin
  • Frizura: Frizerski salon Kristina Lucija
  • Fotografija: Ivan Gudić

Ne propustite

Fashion report

Mlada dizajnerica Ivona Glavaš i ovog puta poigrala se atraktivnim jednodijelnim i dvodijelnim modelima koji dolaze u pet boja: crnoj, bijeloj, bež, sivo-srebrnoj i...

Fashion report

Na reviji je predstavljena nova proljetna i ljetna kolekcija brenda Anovi.

Fashion report

Prevladavaju ženstvena odijela i haljine s prepoznatljivim Anovi elementima, puf rukavima i naglašenim strukom, te vuneni kaputi u bijeloj, crnoj i maslinasto zelenoj boji.

Fashion report

Proteklog vikenda mnogi Splićani i posjetitelji grada podno Marjana uživali su na jedinstvenoj modnoj reviji “Sound and Fashion by Mistral beach club” koja je...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version