Beauty report

Stigli su Melemi za tuširanje

Melemi za tuširanje nježno čiste, njeguju kožu i čine je lijepom i baršunastom.

Za sve svoje ljubitelje brand Melem predstavio je svoje nove proizvode – Melem za tuširanje s dragocjenim prirodnim uljima te Meleme za tuširanje s dragocjenim esencijalnim uljima lavande, ružmarina i kadulje.

Melemi za tuširanje nježno čiste, njeguju kožu i čine je lijepom i baršunastom. Istovremeno, zahvaljujući esencijalnim uljima s Mediterana, Melemi za tuširanje hrane i hidratiziraju kožu te imaju iznimno pozitivan učinak na um. Ulje lavande opušta i smiruje, aromatični ružmarin budi osjetila, kadulja osvježava, dok ulje nevena i maslinovo ulje koži pružaju besprijekornu njegu.

Novi Melem proizvodi nastali su istraživanjem koje bi proizvode, odnosno koje bi Melem trenutke, vjerni korisnici poželjeli u svom danu. 85% korisnika izrazilo je želju da se kreiraju Melem proizvodi za tuširanje – dragocjeni gelovi s vrijednim prirodnim uljima u inačicama s Melemovim mirisom i mediteranskim esencijalnim uljima.

Lucija Gluščević, brand managerica Melema, Ljupka Gojić Mikić, Tina Roso, direktorica Neve.

Razvojni trenutak za Melem predstavlja i njegovo novo žensko lice, kompletna osoba koja inspirira svojom pojavom i načinom života, majka, poslovna žena s raznolikim interesima i bogatom osobnošću. Otkrijte nove, lijepe Melem trenutke s Ljupkom Gojić Mikić, ambasadoricom branda Melem.

„Melemu sam vjerna već godinama. Koristim ga u svim prilikama i jako sam sretna što sam postala ambasadorica jednog od svojih omiljenih brendova. Veselim se što ću sada Melem moći koristiti i prilikom skoro jedinog trenutka u danu koji imam samo za sebe, a to je tuširanje. Isprobala sam sva četiri Melema za tuširanje, a favorit mi je ružmarin! Mirisi su besprijekorni, a učinak na kožu je fenomenalan! Sviđa mi se i što se manje pjene, to mi dokazuje da je formulacija prirodnija, točno što moja koža treba.”

Ne propustite

Beauty report

Kreirana ekskluzivno za #nepobjedive žene i Bipa trgovine, Melem LOVES Women kolekcija dolazi u posebno dizajniranim pakiranjima i donosi novi miris bogatih, njegujućih tekstura.

Moda

Prije nego je zakoračila na svjetske modne piste, Ljupka Gojić Mikić svoje prve korake napravila je u zagrebačkom kvartu Knežija te tako zauvijek (p)ostala...

Beauty report

Pantene već generacijama brine o ljepoti i njezi kose o čemu svjedoči i najnovija suradnja s modelom i poduzetnicom Ljupkom Gojić Mikić i njenom...

Beauty report

Riječ je o četiri nova proizvoda – Melem za tuširanje, Melem za usne, Melem suho ulje i Melem krema od 35 ml – koji...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version