Beauty report

Stiglo je Bio-Oil ulje protiv ožiljaka i strija

Bio-Oil jedan je od najtraženijih proizvoda za kožu s ožiljcima, strijama i neujednačenim tenom, a koriste ga i Kim Kardashian te Mel B.

Bio-Oil jedan je od najtraženijih proizvoda koji poboljšavaju izgled kože s vidljivim ožiljcima, strijama i neujednačenim tenom. Koriste ga zvijezde poput Kim Kardashian i Mel B., a odnedavno je dostupan i u domaćim ljekarnama. Klinički dokazano poboljšava izgled kože, može prevenirati nastajanje strija kod trudnica, tijekom rasta ili naglog povećanja tjelesne težine, a s obzirom da nadomješta prirodnu vlažnost kože preporučuje se i kao preparat koji će spriječiti dehidraciju kože i njeno preuranjeno starenje.

„Bio-Oil  na tržištu je prisutan već dvadesetak godina i od tada je broj jedan kada je riječ o poboljšavanju izgleda kože sa sitnim nedostacima poput strija, ožiljaka i nejednakosti tena. Dosad je ovaj proizvod osvojio više od 130 nagrada na području njege kože koje su dodijelili stručnjaci i sami korisnici. U Hrvatskoj se od nedavno može nabaviti u ljekarnama i vjerujemo da će mnogima pomoći da poboljšaju izgled svoje kože“, izjavila je farmaceutkinja i brend menadžerica za Bio-Oil, Vanja Plačko Dodig.

Na predstavljanju u ugodnom okruženju zagrebačkog Surya centra za prirodnu terapiju novi proizvod su odmah isprobale i voditeljica Anja Alavanja te direktorica Fashion Weeka Zagreb, Sarah Josipović. 

Anja Alavanja i Sarah Josipović

Bio-Oil ulje nastalo je u Južnoafričkoj Republici, a na tržištu je prisutno od 1987. godine. Jedinstvenim ga čini revolucionaran sastojak PurCellin OilTM koji omogućuje brzo upijanje u dublje slojeve kože i nakon kojega na koži ne ostaju masni tragovi. Ulje je kombinacija prirodnih ulja lavande, nevena, ružmarina i kamilice, bogatih vitaminima A i E. Jedinstvena formula Bio-Oila pomaže u poboljšanju strukture kože, a ujedno i usporava preuranjeno starenje kože.

„Strije imaju disfunkcionalan rožnati sloj kože koji uzrokuje povećani gubitak vode i utječe na integritet hidrolipidne barijere kože. Dokazano je da hidratizacija kože može pomoći u poboljšanju izgleda kože i ožiljakstog tkiva (strija i ožiljaka). Kliničke studije su dokazale povoljno djelovanje na prevenciji strija s preparatom koji u sebi sadrži ulje kamilice, nevena, ružmarina, lavande, vitamina E i A. Drugim studijama je dokazano  povoljno djelovanje na hidrataciju kože, elasticitet i ožiljke.Možemo zaključiti da je svakako preporuka koristiti ovakve preprate zbog njege i hranjenja kože te će na taj način i djelovati odnosno utjecati na smanjenje pojavnosti novih strija. U svakodnevnom radu s pacijentima, dobro je znati da imamo na tržištu kvalitetan i siguran preparat koji možemo sa sigurnošću preporučiti i trudnicama“, pojasnila je farmaceutkinja Katarina Fehir Šola.

Ulje Bio-Oil otkrile su i brojne svjetske zvijezde koje ga svakodnevno koriste. Među njima je jedan od trenutačno najtraženijih svjetskih modela, Robyn Lawley, poznata starleta Kim Kardashian, koja je ulje koristila tijekom i nakon trudnoće, te pjevačica Mel B koja je posvjedočila da su joj se strije povukle nakon redovitog korištenja ulja Bio-Oil.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Ulje čajevca australski su Aboridžini koristili za liječenje brojnih oboljenja, od prehlada i rana do akni pa čak i hripavca tj. magarećeg kašlja.

Brinimo jedna o drugoj

Donosimo vam par stvarčica koje sigurno imate u svojoj kuhinji! Iskušajte ih, jer definitivno ne odmažu.

Gastronomija

Meksiko, zemlja koja nam je podarila tekilu, a njezinim specijalitetima poput tortilja, chimichanga, nachosa i šalše nitko ne može odoljeti, u svojoj kuhinji krije...

Savjeti stručnjaka

Origano, ili mravinac je samonikla mediteranska biljka koja slovi kao jedna od najljekovitijih biljaka svijeta.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version