Seks

Štikle i seks? O, da! Donosimo dobrobiti nošenja štikli za seksualno zdravlje

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Većina žena obožava štikle. Poznato je i da su muškarci ludi za ženama koje ih nose. Visoka potpetica vizualno produljuje nogu, mišići na listovima izgledaju napetije, a hodanje u štiklama naglašava obline jer se guza i bokovi kreću na (definitivno) seksi način.

Ljubiteljice vrtoglavo visokih potpetica tvrde da se u njima osjećaju više seksi i imaju više samopouzdanja.

Pa krenimo, seksi korakom, u štiklama prema zanimljivim podacima…

Seksi koraci

Pronašli smo za vas istraživanje koje je provela dr. Maria Angela Cerruto, urologinja iz talijanskog Sveučilišta u Veroni, i sama je ljubiteljica štikli, koja je proučavanjem 66 žena mlađih od 50 godina otkrila dobrobiti nošenja štikli za seksualno zdravlje.

Štikle u krevetu mogu razbuktati svačiji seksualni život, ali i seksualno zdravlje, prema znanstvenim istraživanjima. Naime, nošenje štikli jača mišiće zdjelice što u seksu pruža užitak i ženi i muškarcu. To znači da žene koje nose štikle uopće ne moraju raditi Kegelove vježbe za jačanje mišića zdjelice koji su zaslužni za seksualno zadovoljstvo.

Činjenica da se žene osjećaju seksi i misle na orgazam kada nose štikle, još je jedan plus za seks u štiklama. Žena u štiklama dominira u krevetu, a muškarci obožavaju kada im pokazujete koliko se seksi osjećate. Par visokih štikli dovoljan je za zavođenje i fenomenalan orgazam za oboje. Naime, štikle u krevetu fetiš su mnogim muškarcima.

No, liječnici upozoravaju da previsoke štikle uzrokuju probleme s leđima, koljenima i stopalima, stoga se preporučuje preko dana nositi pete visoke samo nekoliko centimetara, a vrtoglave stiletto cipele možete ostaviti za večernje izlaske ili za seksi druženje u krevetu.

Christian Louboutin izjavio je da visoke potpetice ženu postavljaju u orgazmično stanje duha. Navodno je žensko stopalo u štikli u istom položaju kao i u trenutku kada doživljava orgazam. Stoga je poznati dizajner siguran da se nošenjem štikli dovodite u stanje mogućeg orgazma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Seks

Bilo da ste solo ili imate partnera, ključan aspekt seksualnog zdravlja i sreće je odvojiti vrijeme za istraživanje svog tijela i njegovih želja.

Duh i tijelo

Oni koji su počeli pisati dnevnik zahvalnosti tvrde da usredotočenost na ono na čemu smo zahvalni pomaže prekinuti začarani krug negativnih misli.

Suncokreti na oblacima

Uvijek mi bude zanimljivo kako se po tim ženskim kavama često uzme jedna od neprisutnih prijateljica u usta.

Život u dvoje

Probajmo razbiti sedam najčešćih bajki o ljubavi i seksu, u koje još uvijek mnogi vjeruju.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version