Savjeti i preporuke

Stilski savjeti Anne Dello Russo

Stilistica i modna urednica japanskog Voguea savjetuje o modi.
Žena za koju mnogi tvrde da je najbolje odjevena na svijetu, Anna Dello Russo, nakon što je nedavno potvrdila suradnju s H&M, podijelila je i par stilskih savjeta.



“Kao stilistica, znam da su modni dodaci ključni: oni daju osobni pečat svakoj modnoj kombinaciji. S ovim komadima svatko se može zabaviti i pretvoriti običan dan u fantastičan modni dan”, kaže Anna Dello Russo.



Prvi Annin savjet je da pri definiranju svog modnog izričaja budete hrabri i odvažni i da se bez straha prepustite onome što vam se sviđa ne razmišljajući pri tom što će drugi reći. Drugi savjet je da uživate u modi i da se zabavljate izgrađujući svoj stil. Treći savjet ove modne ikone je da prilikom odabira modnih detalja date svoj osobni pečat te na taj način stvorite originalan stil. 

" alt="">

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Nastavljajući dugu tradiciju hvaljene suradnje dizajnera, H&M s oduševljenjem najavljuje novu suradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu - Simone Rocha.

Fashion report

H&M je po prvi puta odlučio komade iz ovogodišnje kolekcije za ljetnu sezonu predstaviti organiziravši experience trip u Umag.

S modne piste

Uzorci su prepuni minerala, drveća i biljaka koje je dizajnerski tim prenio na divni Jacquard te prozračne i lagane tkanine.

Fashion report

U reklami koja povezuje jednu od najvećih svjetskih ikona i globalnu zvijezdu komedije, David Beckham ponovo je s Kevinom Hartom u kampanji za H&M...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version