Događanja

Listopad – mjesec zaljubljenih

Stiže jesen, bliže nam se 10. Dani vjenčanja

0d 4. do 6. listopada na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu broj 5. održati će se ‘slavljenički’ Dani vjenčanja powered by Dolcela.

Za sve zaljubljene parove koji pomno biraju svaki detalj za svoje vjenčanje, organizatori su pripremili mnoštvo noviteta i modnih trendova, dovode nove izlagače koji će na dnevnim modnim revijama, ali i svojim promotivnim prostorima predstaviti najnovije kolekcije vjenčanica, odijela, vjenčanog prstenja, cvjetnih dekoracija…

Dok mladenke biraju svoju vjenčanicu ili razgledavaju paletu make up-a by Guerlain, mladoženje mogu zaviriti u najnovije modele automobila Opel i Chevrolet koje predstavlja PSC Zagreb ili pak ‘škicnuti’ modele mobitela i tableta Samsung i Smartson koje vam donosi ‘MMM – Agram servis’.

Ljubav ide kroz želudac pa je tako generalni sponzor Dana vjenčanja 2013. – Podravka pripremila je za vas mnoštvo delicija, ali i kuharskih radionica na kojima ćete moći naučiti male tajne kulinarstva.

Očekuje vas preko 150 izlagača, veliki broj nagradnih natječaja s bogatim nagradnim fondom te tradicionalnim projektima ‘Budi mladenka’ i ‘Naj par’.

Vizual ovogodišnjih Dana vjenčanja krasi prekrasna riđokosa manekenka Marina Jakšić u vjenčanici ‘Royal Bride’ upotpunjenom nakitom zlatarnica ‘ZAKS’. Za kompletan styling kampanje zaslužna je modna stilistica Morana Mamić, a make up potpisuje Julijana Ljubas. Za Marininu frizuru zaslužne su vješte ruke frizerki iz frizerskog salona ‘Royal Professional’. ‘Iza objektiva’ stajala je Jelena Domjanović iz ‘Studija Devine’.

I ove godine humanitarni

Kao i svake godine do sada, Dani vjenčanja imaju humanitarni karakter. Ovogodišnja humanitarna akcija namijenjena je radu i djelovanju Humanitarne udruge ‘fra Mladen Hrkać’. Humanitarna udruga ‘fra Mladen Hrkać’ je osnovana 16. lipnja 2012. godine s ciljem pomaganja osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje dolaze na liječenje u Zagreb, a žive izvan Hrvatske. Pružanje pomoći korisnicima i njihovim obiteljima se ogleda u vidu osiguranja smještaja, hrane, prijevoza, rješavanja administracije, psihološke pomoći te školovanja. Kupnjom ulaznice i Vi možete pomoći radu Udruge.

Radno vrijeme

Dani vjenčanja otvaraju svoja vrata u petak, 4. listopada od 15 sati, a trajat će do 20 sati, te u subotu i nedjelju od 10 – 20 sat. Cijena ulaznice je 15 kn.

Photo: Studio Devine, www.studiodevine.com

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Nova Alduk Bridal '24 kampanja, vizuali koji izvrsno korespondiraju s trenutnim modnim tokovima te unose svježinu na repetativno domaće tržište, odiše high fashion estetikom...

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version