Fashion report

Što je prosinac bez crvene!?

Crvena boja ostavlja snažan dojam, a možete je nositi na svakoj vrsti dočeka, pa zašto ne i na vlastitoj kućnoj zabavi!?

Crvena je boja strasti, ljubavi, ali i božićnih blagdana, stoga u prosincu opravdano dolazi u modni fokus. Ona djeluje raskošno i odlično pristaje svim ženama, važno je samo da odaberete pravu nijansu crvene uz svoju put.

Poznato je kako je u vrijeme krize najprodavaniji artikl crveni ruž, upravo zato što podiže raspoloženje i samopouzdanje.

Stoga ako želite zablistati, odjenite crvenu haljinu, a sve ostalo neka bude minimalistički i osjećajte se kao glavna zvijezda večeri. U slučaju da niste toliko hrabri odaberite crvenu bluzu ili običnu majicu koju možete kombinirati u bezbroj kombinacija – uz suknju, traperice, ispod prsluka ili samostalno.

Guess

Osim što je efektna, crvena boja na Novu godinu smatra se sretnom. Nova godina je zasigurno jedan od datuma za koji se veže najviše običaja i raznih malih rituala, uglavnom u vezi s romantikom. Prema jednom običaju, želite li sreću u predstojećoj godini, Novu godinu biste prvo trebali čestitati osobi suprotnog spola.

Crvena boja ostavlja snažan dojam, a možete je nositi na svakoj vrsti dočeka, pa zašto ne i na vlastitoj kućnoj zabavi!? Međutim, naravno da je najvažnije crveno donje rublje.

Talijanska čipka, mekani baršun i visokokvalitetne saten tkanine dominiraju ovom raskošnom kolekcijom i daju joj dodatnu dozu luksuza. Zavodljivo donje rublje iz Palmersove linije “Magnificence” i visokokvalitetne spavaćiće iz serije “Prestige Nights” rađene su od čiste svile i savršeno prenose božićni duh jer čine spoj raskošnih blagdanskih boja i najfinijih materijala.

Ne propustite

Gastronomija

Zdrav i dug život zahvaljujući kombiniranju boja u prehrani.

Trendovi

Vrijeme je darivanja, a ako ste u potrazi za idealnim božićnom poklonom predlažemo komade iz zimske kolekcije poznatog austrijskog brenda Palmers, poklon je koji...

Trendovi

Proučavajući njezinu povijest i simboliku, otkrivamo tajne zbog kojih crvena boja postaje središnji junak umjetničkih remek-djela, revolucija, modnih trendova  i najljepšeg nakita.

Trendovi

Pozirajte sa svojim kućnim ljubimcima i razigranim rekvizitima kako biste dobili izvrsnu fotografiju u svojoj elegantnoj pidžami.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version