Fashion report

Stradivarius za urbane djevojke

Uske i kratke hlače, mini suknje i udobni džemperi dio su jesenske kolekcije.
Nova kolekcija iz Stradivariusa sastoji se od trendi odjevnih komada kao što su uske hlače, kratke suknje i hlačice, košulje, džemperi, topovi, jakne i kaputi. U jesenskim kombinacijama prevladavaju tamne boje, ali ističu se detalji u jarko plavoj boji, kao i pruge i zanimljivi uzorci.




Tamni tonovi ljubičaste savršeno se nadopunjavaju s jarko plavom bojom i sivim nijansama, što se posebno odnosi na cipele i gležnjače u plavoj boji.



Urbane mladenačke kombinacije sastoje se od uskih hlača, kratkih hlačica, košulja, vesta i mini suknji uz koje pristaju cipele s ravnom petom ukrašene zakovicama.



Jakne s umjetnim krznom, košulje, tajice i kratke hlače udoban su izbor za urbane djevojke, dok ljubiteljice klasičnog stila mogu odabrati nabrane suknje ili kratke kapute zvonastog kroja.




You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Zanimljivosti

HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version