Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Stvari koje pametni ne nose

Obrazovana i inteligentna osoba želi izgledati dobro, ukusno odjeveno jer i odjećom šalje signal društvu i svjesna je kako odjeća nije najvažnija, ali često igra veliku ulogu.

Kažu da odjeća čini čovjeka. Doista, po odjeći možete procijeniti osobu, njeno shvaćanje i njenu inteligenciju. Obrazovana i inteligentna osoba želi izgledati dobro, ukusno odjeveno jer i odjećom šalje signal društvu i svjesna je kako odjeća nije najvažnija, ali često igra veliku ulogu.

Logomanija

Što mislite o velikim natpisima s imenom brendova? Ako osoba nosi sve stvari na sebi koje “vrište” natpise brendova, vjerojatno pati od kompleksa. Pametni ljudi ne nose garderobu koja vrišti “skupo”, ali zapravo izgledaju jako jeftino.

Planinarske hlače

To je nešto što možete nositi na planinarenje ili kampiranje. Plus, mnogi će se muškarci složiti da to ni jednoj ženi ne stoji.

Fetiš na brend

U redu je imati omiljeni brend, ali nikako se ne treba samo oblačiti u njega. Lijepe komade odjeće možete pronaći i na buvljaku i u skupom dućanu i ne moraju biti brendirani.

Kopija kopije

Osobe koje kopiraju druge ljude nemaju ni ukusa ni kreativnosti.

Više

Fashion report

PALMERS, renomirana tvrtka donjeg rublja, predstavlja svoju najnoviju kolekciju kupaćih kostima za svaki tip građe.

Zanimljivosti

Prestižna dodjela nagrada u modnoj i lifestyle industriji, My Global Fashion Awards, prošloga tjedna bila je glavni modni događaj u regiji.

Darivanje

Skinimalistička rutina uključuje dobar čistač, hidrataciju i zaštitu od sunca, te po potrebi serum za ciljani tretman.

Seks

Njegovo ponašanje otkrit će vam status veze.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.