Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Stvari koje pametni ne nose

Obrazovana i inteligentna osoba želi izgledati dobro, ukusno odjeveno jer i odjećom šalje signal društvu i svjesna je kako odjeća nije najvažnija, ali često igra veliku ulogu.

Kažu da odjeća čini čovjeka. Doista, po odjeći možete procijeniti osobu, njeno shvaćanje i njenu inteligenciju. Obrazovana i inteligentna osoba želi izgledati dobro, ukusno odjeveno jer i odjećom šalje signal društvu i svjesna je kako odjeća nije najvažnija, ali često igra veliku ulogu.

Logomanija

Što mislite o velikim natpisima s imenom brendova? Ako osoba nosi sve stvari na sebi koje “vrište” natpise brendova, vjerojatno pati od kompleksa. Pametni ljudi ne nose garderobu koja vrišti “skupo”, ali zapravo izgledaju jako jeftino.

Planinarske hlače

To je nešto što možete nositi na planinarenje ili kampiranje. Plus, mnogi će se muškarci složiti da to ni jednoj ženi ne stoji.

Fetiš na brend

U redu je imati omiljeni brend, ali nikako se ne treba samo oblačiti u njega. Lijepe komade odjeće možete pronaći i na buvljaku i u skupom dućanu i ne moraju biti brendirani.

Kopija kopije

Osobe koje kopiraju druge ljude nemaju ni ukusa ni kreativnosti.

Više

Fashion report

U optike diljem Hrvatske stigla je nova VonBogen kolekcija dioptrijskih okvira za žene i muškarce koju karakteriziraju kvaliteta, posebnost i inovativni dizajn.

Trendovi

A koji je bolji način za to od novog para sunčanih naočala

Fashion report

Crocs slavi novom kolekcijom, predstavljajući ikonske parove s poznatim printom Hello Kitty, prepoznatljivim nijansama lika i ekskluzivnim Jibbitz dodatcima.

Događanja

Otkrivamo što to čini žene ljubomornima, zašto se ponekad pretvaraju u monstrume iz čista mira tražeći izlike u PMS-u i tko su njihovi zakleti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.