Događanja

Supermodel u spotu Georgea Michaela

Kate Moss već ima iskustva u glazbenim spotovima.
Supermodel Kate Moss pojavljuje se u glazbenom spotu za najnoviju pjesmu White Light, superzvijezde Georgea Michaela. Britanski glazbenik poznat je po angažmanu supermodela u svojim spotovima, a njegova sugrađanka i susjeda iz ulice Kate izjavila je da joj je jedno od najvećih žaljenja u karijeri upravo to što nije nastupila u spotu za njegovu pjesmu Freedom.

U video uratku za jedan od najvećih hitova '90-ih pojavljuju se tada najpoznatiji supermodeli na svijetu – Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington, Cindy Crawford i Tatjana Patitz.



Tijekom bogate karijere, Kate je nastupila u glazbenim spotovima najpoznatijih glazbenika uključujući Oasis, White Stripes, Primal Scream, Eltona Johna, Marianne Faithfull, Stage Dolls te Johnnyja Casha. Njezino lice krasi i naslovnicu albuma Olympia Briana Ferryja.



Manekenka dječačkog tijela započela je karijeru 1988. u vrijeme vladavine rasnih ženstvenih i visokih supermodela, a unatoč skandalima u privatnom životu povezanih s drogom, ova 38-godišnjakinja dokazala je da je još na vrhu.

" alt="">

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Dobar posao

Trebamo se zapitati, zašto je Einstein gotovo svakodnevno svirao violinu, zašto kirurzi tijekom operacija slušaju Mozarta, zašto je Papa Benedict svirao Bacha na klaviru,...

Duh i tijelo

Korisni savjeti kako preživjeti napete dane.

Zanimljivosti

Novi singl poznate glumice, pjevačice i favoritkinje showa "Ples sa zvijezdama".

Zanimljivosti

TP Vision predstavlja nove verzije svojih Philips Fidelio premium ANC slušalica za postavljanje preko uha i vrhunske TWS bežične ANC slušalice lansiranjem novog modela...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version