Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Susret dviju legendi. Kojih? Možete li pogoditi?

Ograničena serija pakiranja temeljena na suradnji OREO keksa i filma Batman bit će dostupna u dva formata (66g i 176g), do isteka zaliha.

Što dobijete kada spojite svjetski keks broj jedan* i jedan od legendarnih DC superheroja? OREO s ponosom najavljuje ekskluzivno partnerstvo s novim filmom Batman, na radost obožavatelja ovog superheroja i omiljenog keksa pred premijeru novog igranog filma kompanije Warner Bros. Pictures.

Obožavatelji će od siječnja 2022. godine moći kupiti pakiranje inspirirano Gotham Cityjem u ograničenoj seriji. Po prvi puta izgled klasičnog OREO keksa bit će promijenjen kao dio ove suradnje, s jedinstvenim utisnutim reljefom koji prikazuje siluetu legendarnog Batmana. Registracijom broja s računa na stranici www.oreo.eu, fanovi će moći osvojiti uzbudljive nagrade. Osigurane su dnevne (Xiaomi MI TV Box S) i tjedne nagrade (JBL sound bar 9.1.), a glavna nagrada je nezaboravno Batman iskustvo u Londonu koje uključuje Batman avanturistički dan, vožnju Batmobilom i večeru u DC tematskom restoranu, uključujući 2 noćenja u 4* hotelu.

OREO voli iznenaditi svoje obožavatelje uzbudljivim partnerstvima“, izjavila je Kjara Misio, brand direktorica za OREO za Europu. „Zato nam je veliko zadovoljstvo najaviti partnerstvo s Batmanom, ostvareno kroz suradnju s Warner Bros kompanijom.“ OREO je već imao ograničene serije pakiranja u Europi u suradnji s Malcima tijekom ljeta 2021., kao i s megazvijezdom Lady Gagom u siječnju 2021. godine.

Film Batman stiže u kina početkom ožujka i već se predviđa da će biti najveće kino iskustvo godine. Ovaj superheroj osvaja srca i maštu obožavatelja diljem svijeta već gotovo cijelo stoljeće, a u ovom filmu ulazi u nepoznato područje i suočava se s novim izazovima.

Ograničena serija pakiranja temeljena na suradnji OREO keksa i filma Batman bit će dostupna u dva formata (66g i 176g), do isteka zaliha. Bit će dostupni u trgovinama u kojima se prodaje OREO.

*Izvor: Euromonitor International Limited; Izdanje pakirane hrane za 2022. godinu: keksi temeljeni na definiciji Euromonitor kategorije slatkog keksa, postotku sudjelovanja branda, maloprodajne vrijednosti, maloprodajne cijene, podataka za 2021. godinu.


Darujemo jednu čitateljicu velikim paketom Oreo keksa!!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 4. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Tara Prpić

Više

Zanimljivosti

Nagrade za potrošače u Hrvatskoj su: VIP putovanje za dvije osobe uz nezaboravno trkačko iskustvo u Barceloni, pet Sancta Domenica vaučera u pojedinačnoj vrijednosti...

Zanimljivosti

Nešto manje od mjesec danas nas dijeli od premijere novog Batmana kojeg po prvi put tumači Robert Pattinson.

Zanimljivosti

Do sada smo u ulogama Batmana gledali legendarnog Michaela Keatona, Bena Afflecka, po mnogima najboljeg Batmana do sada Christiana Balea, a sada je mračnu ulogu preuzeo Robert...

Trendovi

Seksi, romantičan ili strašan - za maškare je dopušteno sve!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.