Savjeti stručnjaka

Svaki čučanj – jedna kuna!

Hajdemo raditi čučnjeve za humanitarnu dobrobit!

Nakon što je Žanamari Perčić na svom Instagram profilu objavila da radi čučnjeve za humanitarnu dobrobit, objavili su i druge osobe poznate Hrvatskoj javnosti. Zašto poznate osobe rade čučnjeve, pročitajte u nastavku.

Naime, radi se o humanitarnoj akciji u kojoj se po jednom čučnju donira jedna kuna. Rade se video snimke u maksimalnom trajanju od 30 sekundi kako određena osoba radi čučnjeve.

Ovisno o tome koliko je čučnjeva napravila, toliko se donira u u bolnice, točnije u OB Vinkovce te OB Šibenik na dječiji odjel. Osim potrebnih sredstava za bolnice, djeci će se donirati igračke kako bi im se uljepšali Božićni blagdani. ,

Akcija se zove 30 sekundi za djecu i traje od danas do 14.12.

Svatko u njoj može sudjelovati na način da snimi video i objavi na društvene mreže uz hashtag #30sekzadjecu i #btonichrvatska kako bi donatori/sponzori znali zbrojati sredstva na kraju igre. Ako niste osoba od društenih mreža svoj video možete uploadati slijedeći link: 30sekzadjecu.btonic.hr

 

Humanitarnu akciju je smislila tvrtka Btonic kako bi promovirala zdravi način života. Nastala je prošle godine u Austriji te, nakon što je odlično prihvaćena, se proširla na područje Lijepe naše. Ovim putem se poziva građane da sudjeluju u akciji te rade čučnjeve za djecu koja će ove i blagdanske i buduće dane provesti u bolnici.

[box style=”0″]

Btonic dijeli jedan Real Energy. Stvarno napravite čučanj!

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #cucanj
  2. Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  3. Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu, tagirati frendice,
  4. Općenito, podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 14. prosinca, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Ivana Ivana

[/box]

Ne propustite

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version