Trendovi

Svi su ludi za drvenim i plutenim potplatama

U aktualnoj, ljetnoj kolekciji su udobne sandale s drvenim i plutenim potplatima koje upotpunjuje neodoljivi dizajn u različitim materijalima, bojama, dizajnu i s novim ukrasima.

Drveni i pluteni potplati u potpunosti su zavladali modnom scenom! Nose ih svjetski poznate ljepotice, ali i naše šminkerice koje će ovog ljeta koračati u modelima Kopitarna Sevnica, koja inovativnom, udobnom i ručno izrađenom obućom oduševljava već 130 godina.

U aktualnoj, ljetnoj kolekciji su udobne sandale s drvenim i plutenim potplatama koje upotpunjuje neodoljivi dizajn u različitim materijalima, bojama, dizajnu i s novim ukrasima.  Dinamiku materijala naglašavaju pluto i životinjski printevi te lak koža.

Boje? Uz trendovsku zlatnu i srebrnu, kolekcija obuhvaća i koraljno crvena, mornarsko plava, siva, smeđa, narančasta te klasična igra crne i bijele. Za žene koje žele od trenda maksimum tu su modeli ukrašeni kristalnim kamenčićima i zakovicama.

Uz bazne komade Kopitarne Sevnica  tu je i odlična suradnja ovog brenda i poznate slovenske modne dizajnerice Maje Štamol. S Majinim su modelom, sada već trendovski bestseller,  sandale i natikače na plutu, ukrašene zakovicama, u zlatnoj i srebrnoj, te bijeloj i crnoj lak koži. Nešto je drugačija crna natikača, napravljena od tafta s debelim potplatom, koja odlično pristaje čak i uz  večernju odjeću. U ovoj mini kolekciji su i sandale sa zebrastim printom, izrađena od pravoga krzna – i to za ljeto!

Za ljubiteljice šarenih printova tu su natikače na debeloj gumi, koja  uz udobnost, jamče i pokoji centimetar visine, a prirodni pamuk s printom školjkica ili voća bit će odličan izbor za velike ljetne vrućine.

Znate li?

Jeste li znali da se u Kopitarni Sevnica mogu pohvaliti svjetskim izumom kojega kopiraju i druga poznata dizajnerska imena?!

Godine 1990. u Kopitarni su izumili i patentirali posebnu Flex tehnologiju, koja se upotrebljava još i dan-danas te postaje sve popularnija. Koristi se za pregibne drvene potplate. Ovaj rezultat bogatog znanja i iskustva Kopitarne Sevnica omogućava izuzetnu savitljivost drvenih potplata te ih čini puno udobnijima i mekšima. Kopitarna Sevnica slavi 130. obljetnicu svoga postojanja i kontinuiranog rada. Inače poznati po drvenim klompama i udobnoj obući, sada vam predstavljaju uzbudljivu modnu priču za sezonu proljeće – ljeto 2016., u kojoj su na drugačiji način, ali kao rezultat preciznoga ručnog rada te odabira kvalitetnih materijala, uhvatili aktualne modne trendove.

Ne propustite

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version