Celebrity

Tajna mladenačkog izgleda Danijele Martinović

Već godinama svoja uvjerenja o važnosti optimizma i pozitivnog stava u svim životnim situacijama prenosi na sve što dotakne

Dinamičan i beskrajno zabavan photoshooting s Danijelom Martinović, ispunjen obiljem pozitivne energije, optimizma, mladenačkog smijeha i neodoljive ženstvenosti, još je jednom pokazao da je za ovu svestranu 43-godišnju pjevačicu vrijeme jednostavno stalo.

Njen zarazni optimizam i mladenački duh glavni su razlog zašto je upravo Danijela odabrana za novu ambasadoricu i zaštitno lice inovativnog brenda dodataka prehrani za žene – Spring. Ona već godinama svoja uvjerenja o važnosti optimizma i pozitivnog stava u svim životnim situacijama prenosi na sve što dotakne – od hvalevrijedne Think pink humanitarne akcije, slikovnica za djecu pa sve do vlastitog parfema koji doslovno “miriše na sreću“, a otkrila nam je kako uspjeva zadržati taj optimizam te što još radi za mladenački izgled:

Danijela, iako ste na sceni već dugi niz godina, Vi kao da jednostavno ne starite. Prešli ste 40-u, no svi se slažu da je za Vas vrijeme stalo u 20-ima. Otkrijte nam tajnu Vašeg mladenačkog izgleda.

Ima tu puno odricanja – redovito treniram, zdravo se hranim, ne pušim, nikada nisam otišla na spavanje s make-upom bez obzira koliko bila umorna, koristim dobre kreme i tretmane, od mame vučem dobre gene ha ha, sačuvala sam oči djeteta i mislim da je osmijeh moj najljepši ukras.

Koje promjene su značajnije utjecale na povećanje kvalitete Vašeg života danas?

Kad god si to mogu priuštiti, idem spavati prije ponoći. Negdje sam pročitala da je to najvažnije za dobar san i otkad sam uvela to malo pravilo, preporodila sam se. Godinama sam zbog nastupa u kasnim satima išla na spavanje u 5, 6 ili 7 ujutro, a to je pogubno za cijeli organizam. Kvalitetan san me doslovno resetira i odličan je za kožu!

Kada biste rekli da ste doživjeli prekretnicu u svome životu te koja su Vaša razmišljanja o godinama koje dolaze?

Prekretnicu sam imala na svoj 30-i rođendan, e to je bio šok! Pomislila sam: “Još malo pa šezdeset (smijeh)“. No, danas mi je najvažnije da sam nasmijana, zdrava, živim život punim plućima i uživam u svim fazama svog života. Vjerujte mi, ništa ne bih mijenjala – ovo je moje najbolje vrijeme.

Odnedavno ste postali nova ambasadorica Spring inovativnih dodataka prehrani za žene, to je Vaša prva suradnja s nekim brendom dodataka prehrani. Zašto ste se odlučili za ovu suradnju, u čemu ste prepoznali zajedničke vrijednosti?

Cijeli koncept Springa me oduševio već na prvi pogled samim izgledom pakiranja, neodoljivim ženstvenim dizajnom te inovativnom pričom koja je u potpunosti namijenjena ženama. Jako me se dojmila usmjerenost promjenama, očuvanju mladenačkog duha i pozitivnom stavu koji su važni u svakom trenutku života te izviru iz svega za što se Spring zalaže. Još kad se tome dodaju visokokvalitetni sastojci iz prirode u izvrsnim koncentracijama koji nam pomažu da očuvamo svoje zdravlje, vitalnost, energiju i mladenački izgled – e tu su me dobili.

Rizik od bolesti srca i krvnih žila povećava se s godinama. Dugo vremena smatralo se da su žene zaštićene od srčanih bolesti djelovanjem estrogena. No, s godinama ta je zaštita sve slabija, pogotovo nakon 40. godine i približavanjem menopauzi. Danas se zna da su bolesti srca br. 1 uzrok smrti kod žena.

Spring omega 3 Plus prvi je i jedinstven dodatak prehrani s omega-3 masnim kiselinama, formuliran posebno za žene, s 5 dokazano učinkovitih djelovanja na zaštitu zdravlja srca i krvožilnog sustava, živčani sustav, moždane funkcije i pamćenje, regulaciju i smanjenje upalnih procesa, regulaciju hormonalne ravnoteže (simptoma PMS-a i menopauze) te ljepotu i zdravlje kože, kose i noktiju.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Zagreb se zaželio glazbe i vesele atmosfere, a želju će ispuniti uvijek dobro raspoložena i publici draga Danijela Martinović.

Brinimo jedna o drugoj

Upoznajte nekoliko najčešćih razloga nakupljanja kilograma nakon 40-e i jednostavna rješenja

Budi fit

Donosimo vam 8 koraka za bolju figuru na ljetovanju.

Budi fit

A kako bismo vas potaknuli da ovo proljeće i ljeto provedete što više u društvu Majke Prirode, donosimo vam nekoliko razloga zašto biste točno...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version