Knjige i glazba

Tajne dobrog seksa

Osvojite vodič za proširivanje seksualnog repertoara.
Tajne dobrog seksa autorice Anne Hooper u izdanju Mozaik knjige, seksi je knjižica koja donosi fantastične savjete o tome kako povećati erotsko zadovoljstvo uz pregršt vrućih ideja koje će vas nadahnuti i uzbuditi.

Tu su i maštovite erotske igre kojima možete pojačati strast i užitak. Povećajte strast i doživljaj vođenja ljubavi pomoću ovoga pustolovnog vodiča kroz erotske tehnike i trikove. Zajamčeno će vas nadražiti savjeti što pokrivaju cjelovit spektar seksualnog iskustva, od uzbudljivog zavođenja do predigre i seksualnih maštarija, koji će potjerati trnce niz vašu kralježnicu.



Zabavni i drski, s izazovnim fotografijama u boji što prikazuju tehnike na djelu, Tajne dobrog seksa potaknut će vas da proširite svoj seksualni repertoar te da postanete izazovan, uzbudljiv i maštovit ljubavnik.

OSVOJI KNJIGU

Mozaik knjiga  i She.hr poklanjaju vam knjigu Tajne drobrog seksa.

Ako želite sudjelovati i osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom SEKS te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove autorica knjige koju poklanjamo?

Vaše prijave primamo do 4. rujna 2011., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. Sretno!
Vaš She.hr

Dobitnica knjige je Sabina Sokač. Čestitamo!
Obavijest o nagradi primiti će na mail.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Seks

Bilo da ste solo ili imate partnera, ključan aspekt seksualnog zdravlja i sreće je odvojiti vrijeme za istraživanje svog tijela i njegovih želja.

Život u dvoje

Probajmo razbiti sedam najčešćih bajki o ljubavi i seksu, u koje još uvijek mnogi vjeruju.

Život u dvoje

Najgore što se može napraviti je pokušati prerano postati prijatelj, dajte si vremena

Darivanje

Trideset godina nakon što je prvi put objavljena, knjiga ˝Muškarci su s Marsa, žene su s Venere˝ostala je najutjecajniji i najprodavaniji priručnik za veze.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version