Savjeti i preporuke

Tajne žena koje izgledaju mnogo mlađe nego što to jesu

U čemu je tajna?

Mjeseci priprema za polufinale Super Bowla u Miamiju, su se isplatili! Jennifer Lopez i Shakira izvele su svoj show, a reakcije na društvenim mrežama gotovo su nepodijeljene. Iako je ljude iznenadila činjenica da Shakira ima 43 godine, još ih je više iznenadilo to što J.Lo ima punih 50.

U čemu je tajna?

Voda

Ljudsko tijelo se sastoji od 60 posto vode, a svakodnevni zadaci i rutine troše dragocjene resurse koje treba puniti. Pij najmanje osam čaša vode svaki dan. Osim što će tako tijelo biti hidratizirano i izgledati svježije i osjećati se zdravije, voda pomaže tvom probavnom sustavu da bolje funkcionira.

Počasti lice voćem

Napravi vlastitu masku za lice s voćem po izboru. Možeš na lice staviti masku od papaje. Plod papaje sadrži enzim papain koji smanjuje taloženje melanina. Na lice možeš staviti i jagode isječene na kolutove. Jagode sadrže beta-karoten i vitamin A koji pomaže u obnovi kalogena. Prirodna aloe-vera također je odlična za borbu protiv starenja kože.

Smanji stres

Svaka osoba je doživjela nekakav stres u svom životu, ali ako to naučiš kontrolirati u životu će ti biti mnogo bolje. Istraživanja su pokazala da mentalni stres ubrzava proces starenja. Kad si pod stresom poremeti se prirodna ravnoteža i izlučivanje hormona zbog čega je otežan popravak stanica i generiranje kalogena. Postoji milijun načina da se smanji psihički stres. Svoju pažnju možeš preusmjeriti na razne druge stvari kao što je, primjerice, vježbanje. Joga, duboko disanje i meditacija mogu smanjiti stres, poboljšati protok kisika i protok krvi te poboljšati razinu energije

Redovito vježbaj

Vježbanje je dio režima za njegu kože. Vježbe će pomoći u održavanju tonusa mišića i fleksibilnosti, a poboljšat će i cjelokupno zdravlje i kondiciju. Fizička aktivnost pomaže u zaštiti od srčanih problema i da se osjećaš i izgledaš mlađe. Vježbanje povećava protok krvi u tijelu. Jedan od najboljih načina je hodanje. Odlazak u šetnju je odlična kardiovaskularna vježba koja produžuje život.

Zdrava prehrana

Trebalo bi da se pridržavate što zdravije prehrane koja uključuje dovoljno povrća i voća. Izbjegavaj crveno meso, alkohol i cigarete. Voće i povrće odlični su antioksidansi. Što zdravije jedeš to ćeš se bolje osjećati i izgledati.

Izvor edukacija.info

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Dobra je vijest da ne morate ići na tretmane kako bi dobili masažu lica jer ju možete napraviti i sami, a masaža lica je...

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version