Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Talijanski modni brend PINKO još jednom pomiče granice elegancije i ženstvenosti vodeći se idejom neustrašive ljepote

Jučer su se u zagrebačkom Playgroundu, okupili mnogi zaljubljenici u talijanski modni brand PINKO i proslavili njihovu novu kolekciju za jesen/zimu.

Jučer su se u zagrebačkom Playgroundu, okupili mnogi zaljubljenici u talijanski modni brand PINKO i proslavili njihovu novu kolekciju za jesen/zimu.

Nova kolekcija, dizajnirana da istakne osobnost, jedinstvenost i ljepotu žene, predstavljena je u dobro poznatom društvu zaljubljenica u modu i slobodu ženstvenog stilskog izričaja.

Sanja Palić, Ana Radišić, Marina Mazarekić

Impozantne video projekcije okruživale su uzvanike i nosile novu Back to Black kampanju te su stvorile poseban ugođaj milijuna svjetlucavih zvijezda, te poslužile kao idealna kulisa vrhunskog modnog dizajna koji promiče ideju neustrašive žene koja se ne boji eksperimentirati sa svojim stilom.

Među poznatim licima susreli smo Olju Vori, Lidiju Lešić, Anu Radišić, Ritu Rumoru, Karlu Zelić, Mariju Bišćan, Elenu Dizdra, Petra Trbovića, Anu Miščević i mnoge druge koji su uživali u dobrom društvu slaveći modu i eleganciju u čarobnoj iluziji tame beskrajnog univerzuma u kojoj žena ne skriva svoju senzualnost, već može biti svoja i slobodna. Odličnim izborom glazbe atmosferu je upotpunila DJ Rea.

Olja Vori

Jedinstven spoj senzualnosti i ženstvenosti

Već jako dobro poznat hrvatskoj publici, talijanski modni brand PINKO je sinonim za elegantan i ženstven stil. Spajajući kvalitetu talijanske zanatske krojačke tradicije i najsuvremeniju tehnologiju, PINKO iz kolekcije u kolekciju stvara originalne kreacije koje osvajaju milijune fashionistica diljem svijeta. I svojom novom kolekcijom PINKO dokazuje još jednom da pomiče granice elegancije i ženstvenosti vodeći se idejom neustrašive ljepote.

Rita Rumora

PINKOVA nova kolekcija, inspirirana simbolikom dubine neba prošaranog zvijezdama, dizajnirana je za najposebnije prilike. Izdvaja se po dizajnu koji naglašava ženske obline kreirajući iznenađujuće siluete čime je postignut jedinstven spoj senzualnosti i ženstvenosti.  Kolekcijom dominiraju mini haljine, profinjeni kostimi, sakoi sa širokim strukturiranim ramenima, predimenzionalni kaputi. Ne smijemo zaboraviti ni PINKO torbe koje su uvijek rado viđen modni detalj na našim ulicama, prepoznatljiv po dvije ptice, odnosno po Love Birds monogramu koji simbolizira ljubav, slobodu i lakoću koja pripada PINKO ženskom univerzumu.

Lidija Lešić

Svaki je komad osmišljen kako bi istaknuo vašu osobnost, jedinstvenost i ljepotu na elegantan i spontan način. Kolekcije se ističu svojim jedinstvenim, senzualnim i suvremenim stilom, koji privlači žene diljem svijeta. PINKO žena je samouvjerena, profinjena dama sa stavom. Žena koja svoj stav izražava kroz odjeću te njome komunicira i svoju snagu i neustrašivost. U PINKU vjeruju da ljepota znači nikada se ne bojati biti ono što jeste, jer vaše samopouzdanje je ono što blista.

Lana Biželj

Na PINKO prodajnim mjestima u Teslinoj 13 i Arena Centru pronađite nešto za sebe!

Više

Fashion report

Petit ukosnic.a iz Novog Vinodolskog  stvara, bez zadrške možemo reći, mala umjetnička djela.

Dobar posao

Situacije se mijenjaju, okviri se mijenjaju, pandemija je promijenila društvo u cjelini. Tako će, zbog svjetskih i EU regulativnih okvira, tema održivosti za deset...

Trendovi

Ako ste i vi zaljubljenik u ove Disney likove, onda ste na pravom mjestu!

Fashion report

Bezvremenska, klasična estetika ne izlazi iz mode, a to Galko jako dobro zna i drži se svoga prepoznatljivog stila.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.