Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

TARA Fashion: Otmjeno i praktično

S dolaskom prave zime, TARA Fashion lansirala je svoju novu limited edition seriju bundi od umjetnog krzna.

S dolaskom prave zime, TARA Fashion lansirala je svoju novu limited edition seriju bundi od umjetnog krzna. Bojama su bunde vrlo upečatljive, spektar pokriva sve želje ljubiteljica mode, od nježnih i bajkovitih bijelih bundi, klasičnih bež, svečane i vatrene crvene, ove godine moderne zelene, do klasičnih smeđih i crnih bundi koje se pojavljuju i u kombinaciji sa umjetnom kožom.

Krojevi nastavljaju prepoznatljivu liniju koju TARA Fashion ima u svim kolekcijama – jednostavni su sa manjim asimetrijama koji ove bunde čine baš dovoljno modernima a u isto vrijeme nosivima više sezona. U ponudi su i kraći modeli bundi koji odlično odgovaraju i svečanijim modnim kombinacijama, dok su one dužega kroja osmišljene kao odlična šik i topla kombinacija za dnevne poslovne kombinacije. Za ljubiteljice kaputa, tu su i dva odlična modela posebna po svojoj volumenoznoj kapuljači.

U ovoj blagdanskoj ediciji nalazi se i multifunkcionalni model haljine osmišljene kao idealna kombinacija za dnevnu priču s koje se lako transformira u pravu zvijezdu na blagdanskim domjencima. Haljina je rađena kao kombinacija viskoze sa malo elastana te od tafta rađenog donjeg dijela da doda svečani izgled haljine.

Više

Fashion report

Moderno, profinjeno i ženstveno – glavni su aduti talijanskog brenda Liu Jo, koji će se i ovu zimu nositi u različitim kombinacijama i biti...

S modne piste

TARA FASHION domaći je brand, koji već nekoliko godina gradi svoj put do publike, prvenstveno zaposlenih žena.

Trendovi

Hrvatica koja živi u Ženevi pokrenula je brend Fuzz koji proizvodi bunde od umjetnog krzna.

Fashion report

Balerina Edina Pličanić, prvakinja baleta zagrebačkog HNK graciozno je prošetala u proljetnim modelima hrvatskog modnog brenda TARA fashion.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.