TARA Fashion: Otmjeno i praktično

S dolaskom prave zime, TARA Fashion lansirala je svoju novu limited edition seriju bundi od umjetnog krzna. Bojama su bunde vrlo upečatljive, spektar pokriva sve želje ljubiteljica mode, od nježnih i bajkovitih bijelih bundi, klasičnih bež, svečane i vatrene crvene, ove godine moderne zelene, do klasičnih smeđih i crnih bundi koje se pojavljuju i u kombinaciji sa umjetnom kožom.

Krojevi nastavljaju prepoznatljivu liniju koju TARA Fashion ima u svim kolekcijama – jednostavni su sa manjim asimetrijama koji ove bunde čine baš dovoljno modernima a u isto vrijeme nosivima više sezona. U ponudi su i kraći modeli bundi koji odlično odgovaraju i svečanijim modnim kombinacijama, dok su one dužega kroja osmišljene kao odlična šik i topla kombinacija za dnevne poslovne kombinacije. Za ljubiteljice kaputa, tu su i dva odlična modela posebna po svojoj volumenoznoj kapuljači.

U ovoj blagdanskoj ediciji nalazi se i multifunkcionalni model haljine osmišljene kao idealna kombinacija za dnevnu priču s koje se lako transformira u pravu zvijezdu na blagdanskim domjencima. Haljina je rađena kao kombinacija viskoze sa malo elastana te od tafta rađenog donjeg dijela da doda svečani izgled haljine.