Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

TARA Fashion: Otmjeno i praktično

S dolaskom prave zime, TARA Fashion lansirala je svoju novu limited edition seriju bundi od umjetnog krzna.

S dolaskom prave zime, TARA Fashion lansirala je svoju novu limited edition seriju bundi od umjetnog krzna. Bojama su bunde vrlo upečatljive, spektar pokriva sve želje ljubiteljica mode, od nježnih i bajkovitih bijelih bundi, klasičnih bež, svečane i vatrene crvene, ove godine moderne zelene, do klasičnih smeđih i crnih bundi koje se pojavljuju i u kombinaciji sa umjetnom kožom.

Krojevi nastavljaju prepoznatljivu liniju koju TARA Fashion ima u svim kolekcijama – jednostavni su sa manjim asimetrijama koji ove bunde čine baš dovoljno modernima a u isto vrijeme nosivima više sezona. U ponudi su i kraći modeli bundi koji odlično odgovaraju i svečanijim modnim kombinacijama, dok su one dužega kroja osmišljene kao odlična šik i topla kombinacija za dnevne poslovne kombinacije. Za ljubiteljice kaputa, tu su i dva odlična modela posebna po svojoj volumenoznoj kapuljači.

U ovoj blagdanskoj ediciji nalazi se i multifunkcionalni model haljine osmišljene kao idealna kombinacija za dnevnu priču s koje se lako transformira u pravu zvijezdu na blagdanskim domjencima. Haljina je rađena kao kombinacija viskoze sa malo elastana te od tafta rađenog donjeg dijela da doda svečani izgled haljine.

Pročitajte još

Fashion report

Moderno, profinjeno i ženstveno – glavni su aduti talijanskog brenda Liu Jo, koji će se i ovu zimu nositi u različitim kombinacijama i biti...

S modne piste

TARA FASHION domaći je brand, koji već nekoliko godina gradi svoj put do publike, prvenstveno zaposlenih žena.

Trendovi

Hrvatica koja živi u Ženevi pokrenula je brend Fuzz koji proizvodi bunde od umjetnog krzna.

Fashion report

Balerina Edina Pličanić, prvakinja baleta zagrebačkog HNK graciozno je prošetala u proljetnim modelima hrvatskog modnog brenda TARA fashion.

Advertisement