Fashion report

THE pitanje: Što obući za doček Nove godine?

Ako vas više ne pitaju kuda idete na doček Nove godine, onda sigurno sa svih strana čujete pitanje: A što ćeš obući za doček?

Imate mjesto, vrijeme je svima isto – 31. prosinac. Ako vas više ne pitaju kuda idete na doček Nove godine, onda sigurno sa svih strana čujete pitanje: A što ćeš obući za doček? Ovisno o tome kako planirate provesti posljednju noć 2023. godine i gdje ćete ući u novu 2024. godinu, donosimo vam nekoliko kombinacija s kojima ne možete pogriješiti.

Šljokice – za ludi noćni provod u klubu

Posljednja noć u godini jedna je od rijetkih kad baš svi možemo odabrati svjetlucave šljokičaste odjevne komade. Haljina je apsolutan broj jedan. Zlatna, srebrna, crvena i tamnozelena definitivni su favoriti novogodišnje noći. Planirate li ludi doček na nezaboravnom partyu odjenite mini haljinu sa šljokicama u kojoj ćete neometano plesati i zabavljati se do jutra. Dugačke modele birajte za mirniji provod – za novogodišnju večeru u hotelu, restoranu ili kod prijatelja.

Desigual šljokasta haljina 123,15 €

Osjećate li se bolje u hlačama nego u haljinama, kombinirajte omiljeni par jeansa sa šljokičastim ili metalik topićem. Trgovine su preplavile i šljokičaste hlače. Ako vam se bilo koji odjevni predmet sa šljokicama čini pretjeran, uvijek možete dodati malo šljokičaste prašine kroz modne dodatke – cipele ili torbice, nakit, ukrase za kosu…

Baršun – za svečanu večeru kod prijatelja

Volite li više zablistati decentno, a ne direktno, posegnite za baršunom. Istovremeno elegantan i luksuzan, baršun je savršen zimski materijal za žene profinjenog stila. Dobro krojeno odijelo od tamnocrvenog ili smaragdnozelenog baršuna učinit će vas modnom ikonom večeri. Kombinirajte ga s običnim crnim T-shirtom ili topićem. Kombinaciju podignite upečatljivim statement komadima nakita poput cuff širokih narukvica, glomaznih ogrlica ili velikih naušnica.

Lacoste sako 174,30 €

Isti nakit odlično će pristajati i uz LBD (Little Black Dress ili malu crnu haljinu) koja također može biti od baršuna. Odlučite li se za investiciju u malu crnu plišanu haljinu, kupite je ranije i nosite još koji put, na poslovne domjenke ili božićni obiteljski ručak. Imajte na umu da je baršun zimski materijal, pa ga možete nositi za svaku svečaniju priliku do dolaska proljeća i viših temperatura.

Orsay baršunasto odijelo
Jeans – za doček na otvorenom pa odlazak na dobar kućni tulum

Svi smo mi jeans generacija. Planirate li zadnju večer u godini provesti na otvorenom, uz svirku, plešući, pjevajući i nazdravljajući, odjenite ono u čemu se dobro osjećate. Za jeans generaciju to su definitivno traperice. Gore kombinirajte košulje, topiće, majice, pulovere, sakoe … Što god poželite. Nastavljate li nakon ponoći zabavu u zatvorenom, odjenite nešto u čemu vam neće biti vruće.

Replay traperice 71,54 €

Kod dočeka na otvorenom pobrinite se da vam je toplo za stopala. Dakle, podstavljena i udobna obuća je must. Baš kao i topla jakna ili kaput. Kombinacije upotpunite velikim šalovima, veselim kapama i toplim rukavicama kako ne biste nakon pola sata na otvorenom, taman kad se zabava zahuktava, pobjegli ‘na toplo’. Kući.

Pidžama – za kućni doček ili super zabavu

Vjerojatno niste očekivali kako će naš prijedlog biti da se u pidžami uputite u noćni izlazak, no svilene i satenske pidžame već su neko vrijeme prihvaćeni kao savršen outfit za izlazak. Naravno, u kombinaciji s ful make-upom, besprijekornom frizurom, visokim potpeticama i upečatljivim nakitom. Želite li se osjećati super ugodno dok privlačite pažnju na najboljoj zabavi u gradu, odaberite super pidžamu. Bonus je što po povratku kući samo skinete make-up i možete na spavanje.

BeLoved pidzama 34,90 Eur

Topla pidžama savršen je odabir i ako ćete Novu godinu dočekati kod kuće. No, tada zaista ne govorimo o ikakvom sređivanju za doček. Na kraju, čini se kako je ipak sve stvar perspektive.

Gdje god, kako god i u čemu god odlučili provesti zadnju noć u godini, neka vam bude toplo, radosno i ispunjeno smijehom. Jer već idući dan starta novi krug oko sunca kojeg u novogodišnjoj noći s veseljem dočekujemo.

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version