Fashion report

The Puss Puss – badići za glazboljupce

Proširen  je asortiman brenda koji aplicira elektronsku glazbenu opremu na badiće.
Jednodijelni badići s printevima gramofonskih ploča i elektronske glazbene opreme oduševili su mnoge i time osigurali daljnji rad ovog zanimljivog brenda koji se krije iza imena The Puss Puss. Originalni i zanimljivi kupaći kostimi sada nisu jedini odjevni predmeti s kojima u ljetne dane možete svima pokazati koliko uživate gibati bokovima u ritmu plesne glazbe. 



Osim jednodijelnih atraktivnih komada s kojima su bili oduševljeni gotovo svi obožavatelji elektronske glazbe, sad su tu i neodoljivi minijaturni primjerci dvodijelnih kupaćih kostima s printom opreme koju prepoznaje svaki glazbeni producent.






Zabava nošenja ovakvih printeva ne mora biti rezervirana samo za plažu, pa tako u pripijenim cjevastim haljinama možete plijeniti pozornost i u večernjim satima. 



Nešto pitomijih boja i romantičnijeg prizvuka su badići s printom umjetničkih djela Katsushika Hokusaija koji također čine outfit za plažu posebnim. 




A da dečki ne bi kojim slučajem bili ljubomorni na bogatu ponudu ovih kul ženskih krpica, novost u ponudi su i kratke surf hlačicem s istim printevima.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Dobar posao

Trebamo se zapitati, zašto je Einstein gotovo svakodnevno svirao violinu, zašto kirurzi tijekom operacija slušaju Mozarta, zašto je Papa Benedict svirao Bacha na klaviru,...

Duh i tijelo

Korisni savjeti kako preživjeti napete dane.

Zanimljivosti

Novi singl poznate glumice, pjevačice i favoritkinje showa "Ples sa zvijezdama".

Zanimljivosti

TP Vision predstavlja nove verzije svojih Philips Fidelio premium ANC slušalica za postavljanje preko uha i vrhunske TWS bežične ANC slušalice lansiranjem novog modela...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version