Fashion report

Tilda Swinton novo je lice Chanela!

Karizmatična britanska glumica očarala Karla Lagerfelda
Oskarovka Tilda Swinton postala je novo lice Chanela, netom prije tjedna mode u Parizu. Glumica škotskih korijena predstavljat će jesensku kolekciju koju je ova velika modne kuća pretpremijerno predstavila u prosincu prošle godine, u palači Linlithgow u Škotskoj.



Kolekcija sadrži legendarne škotske komade poput kiltova, otmjenih kaputa i suknji od crne kineske svile.

Sve to izvrsno je ukomponirano s tragičnom, romantičnom pričom škotske kraljice Mary, rođene prije 700 godina, pa je ovaj dvorac bio logičan izbor Karla Lagerfelda za predstavljanje nezaboravne kolekcije. A o raskošnim komadima pričat će se još i više, sada kada ih predstavlja karizmatična Tilda.

'Tilda savršeno utjelovljuje kolekciju Paris-Edimbourg. Naravno, ona je porijeklom iz Škotske, ali je i više od toga. Ona je moderna žena, bezvremenska ikona stila.', izjavio je Karl Lagerfeld za svoju novu muzu.



Poznata po svom avangardnom i androgenom stilu, Tilda Swinton, u posljednje je vrijeme, čini se, poprilično zaposlena. Ove godine u kinima će izići čak tri njezina uratka, a trenutno snima film The Grand Budapest Hotel.

Nedavno se pojavila i u spotu Davida Bowieja, a njezin dolazak očekuje se prilikom predstavljanja nove Chanelove kolekcije, 5. ožujka, na Paris Fashion Weeku. Što je Karl Lagerfeld snimio javnost će moći vidjeti tek krajem svibnja ili u lipnju, kada se najavljuje izlazak reklamne kampanje kolekcije Paris-Edimbourg.

" alt="">

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Paris Fashion Week, jedan od najprestižnijih modnih događaja na svijetu, trenutno je u tijeku.

Beauty report

KARL LAGERFELD i L’Oréal Paris, dva legendarna brand-a iz Pariza, posvećena ljepoti, udružila su svoje snage u limitiranoj make up kolekciji koja u studenom...

Istaknuto

Provjerite koje smo vam prekrasne plaže izdvojili!

Video box 1

Karl Lagerfeld fotografira zvijezde kao najavu kampanje  “Mademoiselle Privé”. Savaka od njih nosi ponovljeno izdanje “Bijoux de Diamants”…. Pogledajte i poslušajte Julianne Moore, Keiru Knightley, Kristen...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version