Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Tjedan snažnog imuniteta pretvorite u godinu zdravlja

Imunološki sustav naš je saveznik koji danonoćno brani tijelo od svih mogućih napada

Imunološki sustav naš je saveznik koji danonoćno brani tijelo od svih mogućih napada. No, nerijetko ga se sjetimo samo u jesen, s prvim hladnijim danima i nagovještajima raznih prehlada i viroza te u proljeće, kada krenu alergije. Prevencija je ključ stabilnog imuniteta. Kad krenemo na vrijeme, puno efikasnije i dugoročnije možemo djelovati na cjelokupno mentalno i fizičko stanje u organizmu.

Priča o snažnom imunitetu kreće od naših crijeva

Odnosno, od snažnog mikrobioma, a prema nekim procjenama, čak 70 % našeg imuniteta potječe iz crijeva pa nije iznenađenje ako kažemo da je kvalitetna prehrana ključna za  cjelokupno zdravlje. Štetne tvari poput pesticida, antibiotika i prerađenih, loših ugljikohidrata čine našu crijevnu stijenku propusnom te može doći do problema jer se tijelo i imunološki sustav bore protiv toksina i postaju slabiji, odnosno podložniji bolestima.

Uz odabir prirodnih i certificiranih organskih proizvoda iz kategorije hrane i pića, kakve možete pronaći u bio&bio trgovinama organske hrane, prirodne obrambene mehanizme organizma možete osnažiti korištenjem kvalitetnih dodataka prehrani.

Uz pomoć prirode do snažnog imuniteta

Djelujte odmah i do nedjelje 9. listopada na bio&bio web shopu i u trgovinama iskoristite popust od -10% na dva super moćna dodatka prehrani i podržite obrambene mehanizme organizma na prirodan način.  

BioBran je jedan je od najmoćnijih prirodnih dodataka prehrani čija se djelotvornost potvrđuje već dugi niz godina. Brojna pozitivna svjedočanstva kupaca potvrđuju fascinantnu snagu prirodne terapije arabinoksilanom. BioBran je dodatak prehrani koji se proizvodi jedinstvenim patentiranim postupkom derivacije rižinih mekinja uz pomoć enzima shitake gljiva. Glavna djelatna tvar, arabinoksilan, uz pomoć ostalih prirodnih sastojaka, sinergijski djeluju kao potentno sredstvo za podršku dobrom stanju organizma, te uz njega postižete 300% snažniji prirodni imunitet. Biobran dokazano, već nakon nekoliko dana osjetno podiže imunitet, dok nakon nekoliko tjedana imunološki sustav dostiže 90 posto pune snage.

Macerat slatkog pelina je organski ekstrakt slatkog pelina u hladno prešanom egipatskom organskom ulju crnog kima, koje pojačava njegovo djelovanje, čineći ovaj dvojac sjajnim odabirom za jačanje našeg imunosnog sustava.

Svaki je dan nova prilika da osnažimo svoje mentalno i fizičko zdravlje uz pomoć moćnih, prirodnih i neškodljivih dodataka prehrani, a jačanjem imuniteta danas – osigurajte si kvalitetnije i bezbrižnije sutra.

Ne propustite

Zanimljivosti

Povodom Dana planeta Zemlje, razgovaramo o tome što možemo učiniti kako bismo pomogli našem planetu da ozdravi.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

Duh i tijelo

Yerkes-Dodsonov zakon definirali su davne 1908. godine psiholozi Robert M. Yerkes i John Dillingham Dodson, a kaže da premalo uzbuđenja (stresa) vodi u dosadu...

Seks

Neki su ljudi potpuno nezainteresirani za seks, čak i ako su zaljubljeni.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.