Događanja

Tko se to tamo smije?

Poklanjamo ulaznice zbog kojih će vas boljeti trbuh. Naravno od smijeha.
Veliko finale je uvijek poseban događaj, a u ponedjeljak 26. travnja u 21 sat u Purgeraju se održava veliko finale mjeseca open mic večeri 'I hate Mondays'.

Natječu se Zvonko, Goc, Krav i Leo, a večer otvara Andrea. Natjecatelji su ponovo stavljeni na milost i nemilost fenomenalnoj publici Purgeraja koja će odlučiti tko od njih će biti pobjednik za travanj.

Pod voditeljskom palicom Marine Orsag, očekuje vas večer prepuna smijeha i novih pokušaja stand up komedije, a i happy hour i besplatan upad.

Smiješni Britanac židovskih korijena

U utorak 27. travnja 27.04 u Movie pubu, kao dio One Man Showa stiže Englez Ian Stone. On je najbolje moguće nasmijavanje na engleskom koje ćete doživjeti, a i jedan je od Top 10 stand up komičara na otoku. Upad je 60 kuna, a rezervacije i informacije možete dobiti na kontakte: 095/814-0483 ili info@komedijasnogu.com

Kao dodatni motiv za dolazak nek vam bude taj da je Ian član prestižnog 'Cutting Edge Team' u kultnom londonskom klubu Comedy Store.

Ponekad doima izgubljenim, ali onda publika ostaje zatečena njegovim oštrim zaključkom cijele priče kroz koju je pomalo blesavo tumarao. Uvijek naglašava svoje židovstvo (ah, i da ga hoće skriti, profil ga odaje!), ali ponajviše na način da se tako slatko sprda s tim. Međutim, ni drugi narodi, vjere, klase, spolovi i uzrasti ne ostaju pošteđeni njegovih promatranja i glasnih komentara.
Ovo je čovjek koji se odlično zabavlja zabavljajući druge! To što netko, uvjetno rečeno, usput i 'strada', na kraju krajeva i nije važno. Čak ni stradalniku, koji se na kraju uvijek nasmije na vlastiti račun!

Komedija s nogu

Sljedeći dan, 28. travnja također u Movie Pubu u 21 sat počinje 'Komedija s nogu' sa svojim posljednjim travnjanjem.

Nastupaju:


Pedja Bajović – daje svoj doprinos borbi protiv borbe protiv pušenja
Domagoj Pintarić – ne prašta popovima
Dapach – mućka glavom nebi li se sjetio
Zoky – samo što nije pojeb'o nešto
Duda – traži dlaku u jajetu
Miranda – mrzi reklame, a i one nju

Gost večeri je Vlatko Štampar iz 'Studija smijeha', a program otvara 'openmajkovka', hot & skandalozna – Andrea. Očekujte zanimljive nagrade, a upad je 25 kuna.

Studio Smijeha


Posljednja izvedba programa za travanj u MMC – u kao dio programa Studio Smijeha je u četvrtak 29. travnja s početkom u 21 sat.

S obzirom da je ovo zadnja izvedba programa za Travanj, komičari Studija su totalno spremni za mega zatvaranje mjeseca. Prošli četvrtak se Studio tresao od smijeha, ali i od grijeha jer su bili i kandidati showa Hrvatska Traži Zvijezdu.

Dođite i provjerite zašto svi na odlasku kažu da dolaze ponovo sljedeći mjesec i da je to najbolje potrošenih 25 kuna u životu!


Ovaj četvrtak nastupaju:


Goran Furjan – koji kad čisti stan pretvara se u Billy the Kida
Vlatko Štampar – koji zna kakvo je djetinjstvo imao Steven Seagal
Aleks Curać Šarić – koji svoje žene voli hladne, ak nas kužite
Tihomir Paravina – koji će kategorizirati porno web
Šanti – pobjednik open mica uz kojeg ćete se podsjetiti zašto više nema Jugoslavije

Voditeljica je Marina Orsag, a glazbeni gost Marko Ferek. Tu je i nagradna igra gdje je moguće osvojiti knjigu iz Algortima i Welness za dvoje.

REGISTRIRAJ SE I OGREBI ZA UPAD

Redakcija She.hr vodi vas na urnebesan smijeh!
Poklanjamo 1×2 ulaznice za svaki od programa:

27.04. Utorak u 21h u Moviepubu, Savska 141 – ONE MAN SHOW – IAN STONE – Najbolje nasmijavanje na engleskom!
28.04. Srijeda u 21h u Moviepubu, Savska 141 – Komedija s nogu – Zadnje travnjanje!
29.04. Četvrtak u 20.30h u MMC-u Studio, Vlaška 92: Studio smijeha – Zadnja izvedba programa za travanj!

Za sudjelovanje je potrebno da nam na adresu igra@mmreza.hr pošaljete svoje podatke: ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela. Pošaljite poruku sa naslovom: UTORAK, SRIJEDA ili ČETVRTAK, ovisno koji dan se želite dobro nasmijati.

Podsjećamo i na 26.04. Ponedjeljak 21h, Purgeraj, Park Ribnjak – Veliko finale mjeseca open mic večeri "I hate Mondays" – Ulaz besplatan!

Sretno. 🙂
Vaš She.hr


Dragi naši,

Dobitnici ulaznica su

– za utorak Ana Petričić
za srijedu Orhidea Martinić
za četvrtak Vesna Jeromić

Informaciju o ulaznicama primiti će na mail.
Vaš She.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Pozivamo vas 19.4.2023. u 20 h na odličan tematski show uz četiri dame stand up komedije koje će vam dokazati kako žene itekako imaju...

Dobar posao

Pedja Bajović, jedan od pokretača hrvatske i regionalne stand-up komedije, nastupit će povodom 15 godina svoje karijere u petak, 31.01.2020. na pozornici kina SC...

Događanja

Stand up komičar iz Rijeke – Aleks Curać Šarić svoj prvi nastup smatra nastup na open mic večeri u Purgeraju u Zagrebu krajem davne...

Događanja

Vlatko Štampar najavljuje veliki nastup karijere Stand up comedy special pod nazivom „Fala kaj ste došli“, koji će se održati 22.9.2018. u KD Vatroslav...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version