Događanja

Tko su najljepši Turci?

Turski ljepotani koji su zaokupili misli Hrvatica
Kivanç Tatlitug

Ovaj plavooki bivši košarkaš proglašen je najboljim modelom Turske i svijeta 2002. godine, a svojevremeno je osvajao modne scene Pariza i Rima, kao i naslovnice najvećih svjetskih magazina. Ovaj zavodnik postao je popularan po ulozi bogatog, zgodnog i nježnog Mehmeta Sadoglua, muža Gümüs u istoimenoj seriji, a Turci su ga proglasili svojim Brad Pittom. Dok je plijenio i osvajao ženska srca, toliko je razljutio muškarce da su ga u često optuživali da im razara brakove. Kivança možete gledati u novoj seriji Nebo i zemlja.



Kenan Imirzalioglu

Ovog markantnog glumca otkrio je redatelj Osman Sinav koji ga je ubrzo angažirao za TV seriju Del Yildiz, a hrvatska publika ga je bolje upoznala u ulozi Ezela u istoimenoj seriji.
Nedavno su se u medijima pojavile glasine da je gej, na što je 38-godišnji glumac iznimno burno reagirao, pa čak i prijetio osvetom.



Burak Özçivit

Zgodni Bali-beg nije ostao nezamijećen kod nježnijeg spola. 27-godišnji Burak Özçivit završio je Akademiju likovnih umjetnosti, a hobi mu je fotografija. Zaštitni znak ove umjetničke duše su brkovi, a vijest o početku snimanja filma o Bali-begu zasigurno će razveseliti sve dame.



Murat Yildirim

Dobitnik nagrade ‘Giuseppe Sciacca’ u kategoriji Film i kazalište, 34-godišnji Murat Yildirim, postao je glumac sasvim slučajno. Slavu su mu donijele uloge u serijama Asi te Ljubav i kazna, a može se pohvaliti titulom najmuževnijeg među svojim kolegama. Žene je osvojio svojim elegantnim izgledom i sramežljivim osmjehom.



Erkan Petekkaya

Hrvatskoj publici Erkan Petekkaya poznat je po glavnom liku šarmantnog muškarca burnog temperamenta – kapetana Alija iz TV serije Kako vrijeme prolazi. Za ovu ulogu Erkan je zasluženo nagrađivan zbog izvanredne glumačke transformacije tijekom cijelog serijala. Za privlačnog i nedostižnog glumca obitelj je svetinja što potvrđuje i njegov stav prema novinarima.



Mehmet Günsür

Tridesetsedmogodišnji Mehmet Günsür glumio je u turskim, talijanskim i američkim filmovima, a popularnost je stekao ulogom princa Mustafe, najstarijeg Sulejmanovog sina, u seriji Sulejman Veličanstveni. Turski Johnny Depp, kako ga neki nazivaju, u prošlosti je radio kao barmen i maneken, a studij glume je završio u Italiji. Govori nekoliko jezika i sportski je tip, trči i igra tenis.



Mehmet Akif Alakurt

Ovaj turski ljepotan poznat po ulozi Boran-age u popularnoj seriji Sila ima burnu životnu priču. Rođen je u Istanbulu gdje je živio sa svojim roditeljima i petero braće i sestara. Prije 12 godina je ponio titulu Best Models Turske, a na svjetskom izboru modela iste godine osvojio je drugo mjesto. Uz temperamentnog Mehmeta vežu se brojni skandali. Tako je na setu navodno ošamario kostimografkinju, a nedavno je javno obznanio da je 'ženi mjesto u kući i ne smije psovati.'




You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Celebrity

Nismo si mogle pomoći pa smo odlučile i vama i sebi uljepšati dan

Celebrity

Gere, Depp i DiCaprio na listi najvećih šarmera

Događanja

Breaking Bad – najbolja dramska serija

Događanja

Popularna erotska trilogija stiže na male ekrane

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version