Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Tko, zašto i kada vara?

Prvo pitanje koje se nameće nakon prijevare je zašto.

Varanje nikad nije crno i nikad nije bijelo. I dok većina vrišti kako za prijevaru nema opravdanja, i dok se kunu da su u pravu, istina je vrlo, vrlo siva, različitih nijansi. Surfajući bespućima neta, pronašli smo neke od „razloga“ prijevara.

Prijatelji iz djetinjstva

Imate prijatelja iz djetinjstva i oduvijek je postajala privlačnost, samo nikako se naći u pravom trenutku na pravome mjestu i u pravo vrijeme?  I, onda jednoga dana… Opet u pogrešnom trenutku!

Stariji muškarci

Osjećate se nevoljeno, neželjeno i onda se pojavi netko stariji od vas, stariji od vašega partnera i obaspe vas svom pažnjom ovoga svijeta? Opasna situacija. Još ako je s druge strane netko zaista uporan, osjećate se poput princeze.

Prerano smo se vezali

Mladi, ludi, željni zabave. I zabavljate se i lijepo vam je. I jednoga dana, godinama poslije, krenete tipično ženski analizirati, je li to baš pravi muškarac za vas. Odjednom uočavate razlike, shvatite da baš i nemate toliko zajedničkih interesa. Idete u teretanu, na tečaj ili slično, i upoznate muškarca posve suprotnih karakteristika od vašega partnera. Razgovarate, družite se, upoznajete se. I jedno vodi k drugome…

pixabay.com

Otvorene veze ?

Strastvena veza, s puno uspona i padova, svakodnevnih svađa, previše prekida i puno bijesa? Za vas je on ženskar i to ste oduvijek znali i samo da mu vratite, čisto iz bijesa i ljutnje, krenete istim putem? Uživate u tome što možete napraviti drugim muškarcima i u ljubomori koju izazivate u partneru. Nije baš zdrav odnos, zar ne?

Nedostatak pažnje

Čini vam se da mu uopće niste važni i da vam ne posvećuje dovoljno vremena? Nijedna veza nije savršena. Ako netko od vas dvoje nije tip osobe koji voli razgovarati o emocijama, onda ste u opasnoj situaciji.

Strah od vezivanja

Većina naših prvih veza nas zauvijek obilježi. Ako su prva iskustva vezana za partnera koji vas je varao, vrlo je vjerojatno da ćete iz straha od odbijanja i vezivanja, kao obrambeni mehanizam koristiti prijevaru.

 

Više

Zanimljivosti

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i...

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Život u dvoje

Kada se zahlade odnosi u vezi, najgore što možete učiniti je potražiti ljubav na drugom mjestu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.