Beauty report

Tony&Guy stigao u Hrvatsku

Vrhunski engleski brend u svim Kozmo drogerijama.
Kozmetika za kosu Tony&Guy, od sada se po prvi puta može kupiti u Hrvatskoj. Direktor Kozmo drogerija, Entoni Sošić, rekao je kako je ovaj poznati brend čekao pravi trenutak da dođe na naše tržište.

– Posebno sam ponosan činjenicom da je kvaliteta našeg poslovanja zaslužna što su Toni&Guy odabrali upravo Kozmo kao ekskluzivno prodajno mjesto svojih proizvoda, istaknuo je Sošić.

Ukupno 22 Toni&Guy proizvoda koji dolaze u tri osnovne linije, ponudit će kupcima uistinu poseban, kompletan tretman uljepšavanja svih tipova kose, a Sošić otkriva kako će Kozmo postupno uvoditi u svoje prodavaonice i nove proizvode tog poznatog brenda.

Osim toga, istaknuo je i kako cijena proizvoda nije velika s obzirom na njegovu kvalitetu.

– Cijena jednog proizvoda iznosit će pedesetak kuna. To i nije tako puno s obzirom da na našem tržištu postoje proizvodi za kosu koji su puno skuplji, ali ne nužno i kvalitetniji, kaže Sošić.

Crvenom linijom naglasite volumen


Crvena linija proizvoda naglašava volumen i stvara teksturu, a istovremeno dubinski hrani kosu te joj daje čvrstoću i sjaj. Jedan od zanimljivih proizvoda crvene linije je Protein Protection Mist koji omogućuje kosi da nakon pranja bude podatna i lakša za oblikovanje, dok ćete kreativne frizure najbolje izraditi sljedećim proizvodima: X-Wax Stick – za volumen i teksturu, Texture Paste – pasta za oblikovanje s polu-mat efektom, Funky Gum – krema za fleksibilnu čvrstoću i sjaj.

Plava linija proizvoda namijenjena je ravnoj kosi. Ako prije „peglanja“ kose koristite Iron-It Heat Defence Spray, zaštitit će ju od oštećenja, a za dodatnu teksturu i oštre obrise najbolji je proizvod Rubber Shine.



Ružičasta linija proizvoda namijenjena je obuzdavanju neukrotive kovrčave kose i oblikovanju glatkih pravilnih kovrča i uvojaka.

Glatke kovrče najbolje se oblikuju pomoću Soft Curl kreme ili Twist-It Curl balzama, a za razuzdane kovrče i razbarušeni prirodan izgled kose koristite Beach Curl Spray. Tame-It Serum koristite za završni dodir kako bi kovrče postale glatke i sjajne.


Tvrtka Toni&Guy dobitnik je više od 85 nagrada struke te priznanja kao što su Superbrand i CoolBrand. Već niz godina sudjeluju na modnoj manifestaciji „London Fashion Week“ kao glavni pokrovitelji te su zaslužni za trendy frizure slavnih osoba.
 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Savjeti i preporuke

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version